Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@SQT nie masz pojęcia kiedy należy po prostu zamknąć mordę, prawda?
Masz swoją wolność w internecie, mogę pisać co mi się jawnie podoba oczywiście trzymając się regulaminu tego portalu...
...polaczku.
Do mnie coraz bardziej przemawia system mojego kumpla - on głosuje na partie, która jest druga w sondażach. Nie dlatego że są najlepsi ale po to żeby dojebać platformie.
Bezczelny kutas! Doskonale zna źródło problemu a taką wypowiedzią tylko pokazuje jak bardzo kpi sobie z ludzi, którzy poraz pierwszy od wielu lat na tak dużą skale walcza o swoje prawa w państwie bezprawia. Robimy cos co ta skurwiała banda pederastów powinna robić dzień w dzień, powinni walczyć o nasze prawa a nie walić nas w łby za kazdym razem gdy staramy sie zrobić coś za nich. Z kim bym nie rozmawiał to kazdy ma dosyć tych popierdoleńców ludzie srają już na patriotyzm męczą sie i dusza w tym sosie, wszedzie tylko jebana polityka a taki pajac powie ze "to nie atak hakerów tylko ogromne zainteresowanie stronami premiera i sejmu".
Panie tusk ty KURWO zycze ci zebyś zdechł jak śmieć i chce to oglądac na hardzie, codziennie kurwa dłużej niz bedzie grała orkiestra Owsiaka, chce mieć temat z twoim zejściem ustawiony jako strona startowa. Za wszytskie krzywdy zyczę ci tego szczerze ty chuju.
Kurwa aż z twojej głupoty postawiłem ci przez przypadek piwo
Od kiedy do kurewskiej nędzy DDoS jest atakiem hakerskim?! Jebany haksior gimbus. Premier nie powiedział tu nieprawdy!
Kurwa, niedługo nasze polskie chomikuj.pl pójdzie w pizdu, a tam wiele ludzi płaci grubą kasę aby przechowywać dane (bo to jest taki jakby wirtualny dysk gdzie można przechowywać swoje pliki), wcześniej pewnie pójdzie siedzieć właściciel peb.pl razem ze stroną.
Cyrk panowie i panie, kurwa cyrk.
Ludzie pisali - nawet na sadolu - że ich to jebie, bo ich to nie dotyczy. A taka prawda, że to dotyczy każdego, kto ma dostęp do internetu. Bez wyjątku.
Kurwa aż z twojej głupoty postawiłem ci przez przypadek piwo
Od kiedy do kurewskiej nędzy DDoS jest atakiem hakerskim?! Jebany haksior gimbus. Premier nie powiedział tu nieprawdy!
A w której czesci mojej wypowiedzi widzisz zebym mówił ze był to atak hakerski? Był to zamierzony DDoS a nie wynikający z zainteresowania stroną.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów