📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie byl zamach. To brzozy sa takie mocne
kurwa ile ja bym dał żeby rozliczyc tego miernego premierzyne z obietnic ktorych nie dotrzymał... zacząłbym od tego ze musi oddac wszystkie pieniadze, ktore zarobil przez te wszystkie lata, a pozniej do parku ławki malować
Polska polityka nie rozwija się. Od wielu lat mamy tych samych "aktorów" na politycznej scenie.
Hmmm, to było jeszcze 5 minut temu na premier.gov.pl...
A teraz piszą, ze przerwa techniczna. Mogliby napisać prawdę: "przepraszamy, dzieci nam ukradły stronę".
Bezczelny kutas! Doskonale zna źródło problemu a taką wypowiedzią tylko pokazuje jak bardzo kpi sobie z ludzi, którzy poraz pierwszy od wielu lat na tak dużą skale walcza o swoje prawa w państwie bezprawia. Robimy cos co ta skurwiała banda pederastów powinna robić dzień w dzień, powinni walczyć o nasze prawa a nie walić nas w łby za kazdym razem gdy staramy sie zrobić coś za nich. Z kim bym nie rozmawiał to kazdy ma dosyć tych popierdoleńców ludzie srają już na patriotyzm męczą sie i dusza w tym sosie, wszedzie tylko jebana polityka a taki pajac powie ze "to nie atak hakerów tylko ogromne zainteresowanie stronami premiera i sejmu".
Panie tusk ty KURWO zycze ci zebyś zdechł jak śmieć i chce to oglądac na hardzie, codziennie kurwa dłużej niz bedzie grała orkiestra Owsiaka, chce mieć temat z twoim zejściem ustawiony jako strona startowa. Za wszytskie krzywdy zyczę ci tego szczerze ty chuju.
Panie tusk ty KURWO zycze ci zebyś zdechł jak śmieć i chce to oglądac na hardzie, codziennie kurwa dłużej niz bedzie grała orkiestra Owsiaka, chce mieć temat z twoim zejściem ustawiony jako strona startowa. Za wszytskie krzywdy zyczę ci tego szczerze ty chuju.
Jak widzę mordę tego chuja tuska, to mi się siekiera sama ostrzy w piwnicy.
@TheColt brawo - lepiej bym tego nie ujął.
@TheColt brawo - lepiej bym tego nie ujął.
Macie swoje twierdzenie ze nie trzeba glosowac bo nic to nieda. Mozna zawsze glosowac na mniejsze zlo.
Dziwne że nie słychać aby na zachodzie ludzie mieli problemy z tym całym ACTA. Oczywiście tylko polaczki muszą spinać poślady.
Nigdy nie zrozumiem tego kraju...
Nigdy nie zrozumiem tego kraju...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów