📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby to powiedział gość który już nie rucha ( bo zmarł mu kot) to Oczywista oczywistość... Więc powiedz mi drogi kolego czy myślisz że zadziwisz nas tutaj czymś takim?
spam w obrazku, wymyślona historia na szybko. Poza tym czy się nie wyspałem czy widze tam szwabskie o umlałt?
co w tym nienormalnego ?
z ciekawosci wszedlem na tą strone: faceci-to..., posiedzialem tam jakies 15 minut i doszedlem do wniosku ze jezeli my - faceci jesteśmy kretynami, to ja nie mam określenia na kobiety. zresztą sami zobaczcie co tam się dzieje
Popieram EtnieSovskY, raz się i mi taka sytuacja zdarzyła i jakoś dziewczyna wcale się nie obraziła czy coś^^ Powróciła do przerwanej czynności...
BMWswap napisał/a:
z ciekawosci wszedlem na tą strone: faceci-to..., posiedzialem tam jakies 15 minut i doszedlem do wniosku ze jezeli my - faceci jesteśmy kretynami, to ja nie mam określenia na kobiety. zresztą sami zobaczcie co tam się dzieje
no kretynem jest ten co tą stronę robił o.O a do tego jeszcze chyba daltonista i html+php to uczył się hwg... dodatkowo strona zlinkowana z kilkoma innymi ultra chujowymi stronami :|
@Tomaszu
widzisz szwabskie litery, ponieważ jest moda na kupowanie klawiatur z niemiec bezprzewodowych bo sa strasznie tanie:P do 50zl razem z myszka:D
widzisz szwabskie litery, ponieważ jest moda na kupowanie klawiatur z niemiec bezprzewodowych bo sa strasznie tanie:P do 50zl razem z myszka:D
Z czego tu się chwalić, ja przeszedłem rozmowę o pracę, "w trakcie", bo nie chciało mi się przerywać. Co prawda telefoniczna, wstępna, no ale musiałem się spodobać, bo pracę dostałem ;d Ale jeszcze nie zapytałem się rekruterki czy jej moje sapanie nie przeszkadzało....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów