Jako, że ostatnio pojawił się temat o tej cudownej grze, poszukałem na yt filmów z najlepszymi tekstami. Znalazłem 2, może krótkie, ale pośmiać się można
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Pokój waszym duszom jak chcecie grać w III. Nawet "Running With Scissors" nie uznaje tego za grę serii Postal. Jakieś ruskie studio to robiło i wiem, że to tak beznadziejna beznadzieja, że nawet nie warto czasu albo pieniędzy na to przeznaczać...
Kupiłem to już jakiś czas temu za (UWAGA) 10zł w Biedrze W środku wszystkie części postala, łącznie z Postalowymi świętami, oraz wersją postala gdzie Koleś jest w szpitalu psychiatrycznym (Eternal Damnation). Jeśli poszukasz to na allegro pewnie się znajdzie. Mam nadzieje że pomogłem
@orzeszwmorde u mnie na półeczce stoi taki oto okaz :
Kupiłem to już jakiś czas temu za (UWAGA) 10zł w Biedrze W środku wszystkie części postala, łącznie z Postalowymi świętami, oraz wersją postala gdzie Koleś jest w szpitalu psychiatrycznym (Eternal Damnation). Jeśli poszukasz to na allegro pewnie się znajdzie. Mam nadzieje że pomogłem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów