Jako, że ostatnio pojawił się temat o tej cudownej grze, poszukałem na yt filmów z najlepszymi tekstami. Znalazłem 2, może krótkie, ale pośmiać się można
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Taka mała ciekawostka, o której nie wiedziałem:
"Pomimo olbrzymiej ilości przemocy, jaką zawiera gra, możliwe jest ukończenie jej bez zabijania ani jednej osoby i bez używania broni. Jeśli graczowi to się uda, w statystykach pojawi się sarkastyczne zdanie "Thank you for playing, JESUS"."
"Pomimo olbrzymiej ilości przemocy, jaką zawiera gra, możliwe jest ukończenie jej bez zabijania ani jednej osoby i bez używania broni. Jeśli graczowi to się uda, w statystykach pojawi się sarkastyczne zdanie "Thank you for playing, JESUS"."
Si vis pacem, para bellum
Osobiście grałem w tą grę i moim skromnym zdaniem można już ją zaliczyć do klasyki, kto nie grał niech ma ból dupy bo gra wykurwia w kosmos.
I niech mi ktoś dalej wmawia, że przez gry ludzie wyrastają na psycholi. Ja jak byłem mały dość dużo grałem w Postala 2 i wyrosłem na normalnego człowieka. Teraz przepraszam, ale muszę iść naostrzyć maczetę, bo trochę się stępiła jak rzucałem nią niczym bumerangiem w ciapatych.
LaBomba, no ale weź kurwa nie zabijaj
Jak byłem wkurwiony to zawsze grałem w Postala i zarzynałem ludzi
jebać cebulaków i kato prawicowców!
Jak byłem wkurwiony to zawsze grałem w Postala i zarzynałem ludzi
To jedna z najlepszych gier jaka powstała. W chuj abstrakcyjnego humoru. Nawiązań do filmów (Pulp Fiction) i amerykańskiej subkultury. Do tego z niezłym gameplayem z ciekawymi misjami (FABRYKA NAPALMU!!!) dość ładną na swego czasu grafiką i bardzo dobrym Polskim dubbingiem. Do tej pory mam polewkę z pizdeczek z Cdaction którzy mieli straszny ból dupy o to że gra jest brutalna (ojoj) i chamska. Dla mnie to jest własnie urok tej gry. Jest popierdolona, ale na swój sposób fajna. No bo w której inne grze można sparaliżować ciapanego, olać go moczem, podpalić a na koniec upierdolić głowę łopatą ??? Nie ma lepszego odstresowywacza od Postala tyle powiem. Aż kurwa chyba go sobie znowu zainstaluje.
Jestem Mike G! Koszerny Bóg zombie, i szalonych krów rodem z piekła! Klęknijcie, i czijcie moją dupę chuje!
Dzięki za przypomnienie serii. Trójka właśnie się torrentuje
Nie wiedziałem że wyszła "trójka".
Chętnie bym sobie na półce położył (i zagrał jeszcze raz) wszystkie części I, II, A.W. no i III ale bida jak cholera w tych naszych sklepach.
Ma ktoś namiary gdzie kupię całą serię?
Chętnie bym sobie na półce położył (i zagrał jeszcze raz) wszystkie części I, II, A.W. no i III ale bida jak cholera w tych naszych sklepach.
Ma ktoś namiary gdzie kupię całą serię?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów