Teledysk niesamowity xD
wystarczą mi te dwie literki razem i już mam odpowiednie mniemanie o tobie.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kimPS. xD xD xD
PS 2. Prawie wszyscy którzy postawili piwa temu gimbusowi howell są młodsi od autora tematu z howgejem włącznie.
Sam używam "xD" gdy pisze ze znajomymi czy nawet panną ale widzę tutaj zrodziła się grupa która to piętnuje i nie wiem czemu wybitnie to ich denerwuje. Ale swoją drogą nie dziwie się, to strona gdzie możemy znaleźć zwłoki, fekalia, nekrofilie i inne anomalia tak więc ci zboczeńcy którzy oglądając 2 girls 1 cup z reklamówką na głowie i masturbując się odbytniczo bakłażanem podpierdolonym ze spiżarki mamy a w dzień gdy rodzice są w domu i nie mogą wykonać powyższej czynności wyżywają się na normalnych osobach które lubią po prostu używać emotikony.
PS. xD xD xD
PS 2. Prawie wszyscy którzy postawili piwa temu gimbusowi howell są młodsi od autora tematu z howgejem włącznie.
za to twoja odpowiedź jest bardzo dojrzała. widzę masz bujne doznania erotyczne... może napisz o tym jakąś książkę?
ps. ta minka jest pojebana i dla mnie od razu kojarzy się z dzieciakami z adhd. poza tym co ma wiek do tego jak pisze? im starszy tym ma automatycznie więcej racji? dziwne myślenie.
powodzenia w pisaniu książki.