📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jeżeli w 01:37 wlewają wódę w karpia to powiem tylko tyle.. popierdoleni idioci
osioljarocin napisał/a:
Teledysk niesamowity xD
wystarczą mi te dwie literki razem i już mam odpowiednie mniemanie o tobie.
@howell, mam to samo ;| i jakimś dziwnym trafem, wszyscy moi znajomi używający tej magicznej kombinacji mnie wkurwiają i nie bardzo ich lubię ;|
@up nie zesraj sie.
chłopcy - pedałowcy , co to za impreza że są sami faceci , pedał party???
to są prawdziwi Polacy! Nawet karpikowi nie pożałowali.
Sam używam "xD" gdy pisze ze znajomymi czy nawet panną ale widzę tutaj zrodziła się grupa która to piętnuje i nie wiem czemu wybitnie to ich denerwuje. Ale swoją drogą nie dziwie się, to strona gdzie możemy znaleźć zwłoki, fekalia, nekrofilie i inne anomalia tak więc ci zboczeńcy którzy oglądając 2 girls 1 cup z reklamówką na głowie i masturbując się odbytniczo bakłażanem podpierdolonym ze spiżarki mamy a w dzień gdy rodzice są w domu i nie mogą wykonać powyższej czynności wyżywają się na normalnych osobach które lubią po prostu używać emotikony.
PS. xD xD xD
PS 2. Prawie wszyscy którzy postawili piwa temu gimbusowi howell są młodsi od autora tematu z howgejem włącznie.
PS. xD xD xD
PS 2. Prawie wszyscy którzy postawili piwa temu gimbusowi howell są młodsi od autora tematu z howgejem włącznie.
Czy to nie ta sama ekipa co piła kociołek?
Nimr0d napisał/a:
Sam używam "xD" gdy pisze ze znajomymi czy nawet panną ale widzę tutaj zrodziła się grupa która to piętnuje i nie wiem czemu wybitnie to ich denerwuje. Ale swoją drogą nie dziwie się, to strona gdzie możemy znaleźć zwłoki, fekalia, nekrofilie i inne anomalia tak więc ci zboczeńcy którzy oglądając 2 girls 1 cup z reklamówką na głowie i masturbując się odbytniczo bakłażanem podpierdolonym ze spiżarki mamy a w dzień gdy rodzice są w domu i nie mogą wykonać powyższej czynności wyżywają się na normalnych osobach które lubią po prostu używać emotikony.
PS. xD xD xD
za to twoja odpowiedź jest bardzo dojrzała. widzę masz bujne doznania erotyczne... może napisz o tym jakąś książkę?
ps. ta minka jest pojebana i dla mnie od razu kojarzy się z dzieciakami z adhd. poza tym co ma wiek do tego jak pisze? im starszy tym ma automatycznie więcej racji? dziwne myślenie.
powodzenia w pisaniu książki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów