Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolisz bzdury z tymi niewinnymi pieskami, które są zaprogramowane przez złych ludzi do czynienia zła. Pies może być agresywnym bydlakiem, który zeżre dziecko, tylko aby pokazać swoją siłę i dominację. Przecież to pierdolone zwierzę, które dopiero co zostało udomowione, dopiero kurwa co.
Kubusiu przestań pierdolić bzdur. Wiemy, że jesteś psiarzem i najchętniej wyruchał byś takiego psa, ale Twoja miłość do czworonogów nie powinna przesłaniać Ci faktów, a mianowicie - psy to zwykłe zwierzęta. Ich zachowanie jest nieprzewidywalne i mają coś wspólnego z ludźmi: różnią się między sobą charakterem. Pies może być agresywnym skurwysynem "z natury", czyli z powodu odziedziczonych genów, zupełnie jak człowiek. Nie trzeba niektórych psów prowokować, aby zaatakowały, ponieważ dla niektórych psów wszystko jest prowokacją, nawet to, że ktoś stoi i patrzy w niebo.
Pierdolisz bzdury z tymi niewinnymi pieskami, które są zaprogramowane przez złych ludzi do czynienia zła. Pies może być agresywnym bydlakiem, który zeżre dziecko, tylko aby pokazać swoją siłę i dominację. Przecież to pierdolone zwierzę, które dopiero co zostało udomowione, dopiero kurwa co.
Częściowo masz rację ale trochę pierdolisz bzdury
Ale nawet pies który urodził się na ulicy wychowuje się żyjąc z ludźmi więc sam bez powodu nie zaatakuje bo się po prostu boi (wilki też się boją a nawet nie wychowują się blisko ludzi ) chęć dominowania jest tylko na starszych osobnikach a nie na małych dzieciach bo pies rozróżni dzieciaka i dorosłego ale jeśli pies jest normalnie wychowany to nie upierdoli człowieka bez powodu.
Są przypadki tak jak pisałem, że są wychowanena psich zabójców ale takiemu psu nieźle może odpierdolić.
Psy atakuja ludzi bez powodu, a ajeżeli widze psa bez właściciela to zawsze wyciagam gaz. Efekty są bardzo ciekwe, jeden przez trzy miesiące leczył sie u weterynarza.
Haha chodzisz z gazem po ulicy jak typowa zakompleksiona, zgnębiona przez życie pizda
Haha chodzisz z gazem po ulicy jak typowa zakompleksiona, zgnębiona przez życie pizda
Nędzne te skalpy sadolowych pizdeczek.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów