Koleś ma gadane.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SPV E650 >.< Wie co dobre.
Swoja droga,bardziej epickie byloby jesli by umowil tego typa z paniami z burdelu - i na odwrót .
On wyruchalby,liczylby na 3 stówy a tu one z 20 000zl wyjezdzaja
Swoja droga,bardziej epickie byloby jesli by umowil tego typa z paniami z burdelu - i na odwrót .
On wyruchalby,liczylby na 3 stówy a tu one z 20 000zl wyjezdzaja
Myślałem, że właśnie tak zrobi...
haha dobry kolo
coś mi podpowiada że za takie pieprzenie które on odprawia to wpierdol można dostać
Myślałem że jakiś finał będzie pokaźniejszy... W sumie do tej ostatniej rozmowy to nawet mi się nie dłużył filmik- co jest raczej rzadkością Ale fakt- ma gadane
kys88 napisał/a:
SPV E650 >.< Wie co dobre.
No chyba nie wie.... ten telefon tak samo jak i odpowiednik HTC S710 to jedno wielkie badziewie. Miałem owy tel przez 2 lata i tylko mnie wkurwiał, lubię Windows Mobile ale na tym sprzęcie chodzi tragicznie. Obudowa w ciągu 4 miesięcy wyglądała jak po katastrofie ekologicznej. Mimo to dalej się trzymam tej marki HTC
Hahahahaha "Public relations" po tym tekście to leżałem z pół minuty
ssij napisał/a:
No chyba nie wie.... ten telefon tak samo jak i odpowiednik HTC S710 to jedno wielkie badziewie. Miałem owy tel przez 2 lata i tylko mnie wkurwiał, lubię Windows Mobile ale na tym sprzęcie chodzi tragicznie. Obudowa w ciągu 4 miesięcy wyglądała jak po katastrofie ekologicznej. Mimo to dalej się trzymam tej marki HTC
to jest telefon prawdziwego sadysty:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów