Clout MMA to jest klon High Leagure które MSWiA niedawno zamknęło za powiązania z Czeczenami współpracującymi z rosyjskimi służbami.
Każdy Polak wspierający to coś wspiera Rosję.
Z góry proszę abyście mnie nie oświecali bo mam to w dupie.
My też mamy twoje wywody w dupie
Coś ze mną chyba kurwa jest nie tak bo nie mam pojęcia ani kim są prowadzący ani kim jest ktokolwiek z wymienionych przez dzwoniącego.
Z góry proszę abyście mnie nie oświecali bo mam to w dupie.
Jesteś jakiś jebnięty czy co? Jak Ty nie wiesz kim jest chociażby Hajto czy Peszko to współczuję.
jak to wejdzie na glowna to japierdole...
Nie wiem co będziesz pierdolił, ale film tutaj z tej akcji wrzuć.
Jesteś jakiś jebnięty czy co? Jak Ty nie wiesz kim jest chociażby Hajto czy Peszko to współczuję.
Nie mam zielonego pojęcia i dobrze mi z tym.
dennissiwa przepraszam ten komentarz kierowałem do VeIture
Wypierdalać z tym.
Clout MMA to jest klon High Leagure które MSWiA niedawno zamknęło za powiązania z Czeczenami współpracującymi z rosyjskimi służbami.
Każdy Polak wspierający to coś wspiera Rosję.
Nie masz problemu z Polakami wspierającymi Ukrow, ale masz problem ze wspierającymi Rosję? Brak konsekwencji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów