Z życzeniami dla Jarka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Święte słowa
Ludzie! Wrzućcie na luz!
Chamstwo! Szkoda drzew. One produkują tlen, a taki Kaczyński ? Nawet nie produkuje dzieci.
@znawcaekranu ładnie, chcesz żeby pozostawił taki ktoś po sobie ślad na tym świecie?
@znawcaekranu - za to opiekuje się kotami.
heheh, dobre !!!! myślałem że od kultowych już wręcz - 'trzech słów do ojca prowadzącego' radio maryja ma opóźnienie na antenie żeby wrazie takich telefonów słuchaczy odciąć rozmowe, heheheh gratuluje pomysłu !
Życie Jarusiowi i tak wystawi rachunek i dokona się sprawiedliwość. Wiem, że wielu chciałoby aby to się stało już teraz, zaraz, ale trochę cierpliwości kochani.
Nie będzie Jarek pluł nam w twarz, nie będzie upokarzał...
Tak przed milionami sluchaczy
Że on się z Putrą zamienił....szkoda, już by było po problemie, ale wrzuta zajebista
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów