Nie sadystyczne, ale można się pośmiać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polsat mam
TVP 1/2 mam
Tele 5 mam
TVN mam
Al dżazire mam
Jestem wdzięczny, że tego gówna nie mam
TVP 1/2 mam
Tele 5 mam
TVN mam
Al dżazire mam
Jestem wdzięczny, że tego gówna nie mam
Nie będzie alkoholu na tym melanżu?? Księża to najwięksi pijacy No bo kto normalny zaczyna pić w niedziele od 8-ej rano i tak co godzine
@znawcaekranu
ale BielS... znaczy się Polsatu nie masz
ale BielS... znaczy się Polsatu nie masz
jak na gościa który oficjalnie celibatorzy to całkiem normalny księciunio
oglądam to i oglądam ale nie mam pojęcia w którym momencie można się pośmiać??
klecha załatwił tego bezmózga co dzwonił bez mydła.Zero polotu i dowcipu ale czego się spodziewać po prymitywie.
a ten ksiądz to jest zajebisty koleś. Kiedyś jak był młody zanim został księdzem był punkiem, ćpał. Teraz z młodzieżą współpracuje, organizuje koncerty. Ale są stereotypy i znajdzie się niejeden gimbus który go nazwie klechą-pedofilem-złodziejem.
A moim zdaniem należy się piwo dla tego księdza. Gościu chciał sobie stoczyć pompę a Wielebny skutecznie zgasił jego zamiary co więcej był o niebo śmieszniejszy od swojego rozmówcy !!
to się nazywa kawał na poziomie nikt nikogo nie obraził, łepek zadzwonił, pośmiał się z księdzem, powiedział coś co zaskoczyło księdza i po wszystkim a nie STYLOWE "szczęść Boże, chuj Ci w dupę!"
Nawijka była prowadzona na przygłupa specjalnie (nie wiem czy ktoś to zauważył), miało być śmiesznie i rozmowa miała trwać dłużej z tym, że telefon się niestety rozładował, pewnie by sie rozkręciło. Także Pan który twierdzi, że osoba dzwoniąca to prymityw sam nie jest lepszy.
widać, że spoko ksiądz
pewnie by ojebał jakieś pół lira i wyruchał młodego ministranta
pewnie by ojebał jakieś pół lira i wyruchał młodego ministranta
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów