Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
edek ładnie tak kolegów trolowac???
Typowy polski budowlany cep. Tu nie ma co się śmiać. Polaczki zawsze 100 lat za murzynami...
pierdolisz tak, bo chyba nigdy za granica nie byles, wiec nie pajacuj, bo akurat polaczki, w przeciwienstwie do reszty europy z mysleniem nie maja na bakier. u nas debilami sa skrajni, a w europie bezmozgi to wiekszosc.
Typowy polski budowlany cep. Tu nie ma co się śmiać. Polaczki zawsze 100 lat za murzynami...
Pierdol się i srogi chuj Ci w dupsko za określenie nas Polaków polaczkami. Ty jebany lokowany cwelu który ma więcej estrogenu niż rozumu. TFU.. w ryj!
Nie podoba Ci się spierdalaj do innego kraju i radzę już pisać kwit o zrzeczenie się obywatelstwa Polskiego jak je oczywiście posiadasz.
Pakuj matkę ojca rodzinę i nara!
Co do filmiku to ja nie kumam po kiego ktoś go tu wstawił.
Człowiek starszy który całe życie zapierdala fizycznie rękoma i nauczony jest ciężkiej fizycznej pracy. Takich ludzi się docenia i szanuje , a nie jak dziś gówniarzy którzy liczą, że przejmą firmę po ojcu/matce i będą kurwa biznesmenami za kilka groszy. Nie obejrzy się jeden z drugim to przepierdoli cały dobytek i trud pracy rodziców który został włożony w rozwój firmy.
Człowiek starszy który całe życie zapierdala fizycznie rękoma i nauczony jest ciężkiej fizycznej pracy. Takich ludzi się docenia i szanuje ,.
Ty serio myślisz, ze szacunek należy się tylko za to, ze ktoś zapierdala cale życie jak Mokebe? Zero ambicji, zero perspektyw, zero mózgu, a jeść trzeba, to zapierdala jeden z drugim za miskę ryżu, za co tu niby doceniać? Budynek ma zostać postawiony, bo ktoś zapłacił za budowę, a to czy harować będzie ten czarnuch czy inny, to chuj to inwestora obchodzi
Ty serio myślisz, ze szacunek należy się tylko za to, ze ktoś zapierdala cale życie jak Mokebe? Zero ambicji, zero perspektyw, zero mózgu, a jeść trzeba, to zapierdala jeden z drugim za miskę ryżu, za co tu niby doceniać? Budynek ma zostać postawiony, bo ktoś zapłacił za budowę, a to czy harować będzie ten czarnuch czy inny, to chuj to inwestora obchodzi
Rozjebie dla mnie nie ważne czy człowiek będzie wykonywał pracę sprzątacza, budowlańca itd
Mnie wychowano tak aby szanować każdego tylko do pewnego oczywiście momentu. Mam nadzieję, że mnie rozumiesz.
Sam będąc gnojem w '97 roku pracowałem na budowie we Francji u wuja i tam też się nauczyłem wiele począwszy od szacunku do samego siebie jak i do życia wartości pieniędzy. Bo życie kształtuje , a to, że innym nie wyszło to trudno nie powinno się ich szykanować czy potępiać bo pracują w takim zawodzie jak w/w czyli budowniczy czy też również sprzątacza.
Jeśli chodzi o inwestora to jakby był ogarniętym człowiekiem to by takiego filmiku nie nagrał (zakładam, że to szef/inwestor) i nie wypuścił go w sieć. Tylko jak jest się ułożonym normalnym właścicielem firmy to taki właściciel powinien kształcić pracowników poprzez szkolenia podnosić ich kwalifikacji itd. (dodam tu od siebie, że nie mieszkam od długich lat w Polsce i nie wiem jak jest teraz na rynku w Polsce) i czy taka praktyka jest praktykowana jeśli chodzi o szkolenia.
Pozdrawiam i wszystkiego dobrego dla Ciebie
Rozjebie dla mnie nie ważne czy człowiek będzie wykonywał pracę sprzątacza, budowlańca itd
Mnie wychowano tak aby szanować każdego tylko do pewnego oczywiście momentu. Mam nadzieję, że mnie rozumiesz.
Sam będąc gnojem w '97 roku pracowałem na budowie we Francji u wuja i tam też się nauczyłem wiele począwszy od szacunku do samego siebie jak i do życia wartości pieniędzy. Bo życie kształtuje , a to, że innym nie wyszło to trudno nie powinno się ich szykanować czy potępiać bo pracują w takim zawodzie jak w/w czyli budowniczy czy też również sprzątacza.
Jeśli chodzi o inwestora to jakby był ogarniętym człowiekiem to by takiego filmiku nie nagrał (zakładam, że to szef/inwestor) i nie wypuścił go w sieć. Tylko jak jest się ułożonym normalnym właścicielem firmy to taki właściciel powinien kształcić pracowników poprzez szkolenia podnosić ich kwalifikacji itd. (dodam tu od siebie, że nie mieszkam od długich lat w Polsce i nie wiem jak jest teraz na rynku w Polsce) i czy taka praktyka jest praktykowana jeśli chodzi o szkolenia.
Pozdrawiam i wszystkiego dobrego dla Ciebie
Ja bym go nie pozdrawiał, widać i czuć że to jakiś jebany banan, który podbija swojego ego na forach i szydzi z ludzi a w praktyce jest pewnie niewidoczną szarą ścierą
Ja bym go nie pozdrawiał, widać i czuć że to jakiś jebany banan, który podbija swojego ego na forach i szydzi z ludzi a w praktyce jest pewnie niewidoczną szarą ścierą
Synku, na wszystko sam zapracowałem, jestem managerem w korpo i mam firmę spedycyjna, jeżdżę lansiarską beemką i mieszkam w apartamencie za milion - a jakiś parobek mi powie ze jestem niewidoczny
Aha, no i jedyne forum na jakim się udzielam to sadistic xD Chujowy z ciebie szaman
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów