📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
to teraz kur*a każdy kto ma skrzynie basową jebnie telefon na dach da na fula i kurwa cały SADISTIC (ta nazwa kur*a po coś jest) będzie w takim gównie.
drzwi od sracza sie zamyka
*sypki drift po blacie*
Mam nadzieję, że od tych zajebistych bassów żaden mechanizm drzwi mu się nie poluzuje ;p
Najlepiej, jakby mu się poluzował mechanizm w drzwiach, pasach i fotelu, synchronicznie podczas ostrego skrętu w prawo. Mogłoby z tego coś na harda być.
Są jeszcze ludzie którym to imponuje?
Szkoda samochodu, tylko dach porysuje.. :/ Po to jest car audio żeby wszystko ładnie się komponowało i czyste brzmienie z tego wychodziło przy możliwie jak największym wyciszeniu samochodu. A tu na odwrót.
Koniu: chyba chcesz osiągnąć efekt z teledysku SON OF KICK Playing The Villain.
sadistic.pl/nietypowe-zabezpieczenie-samochodu-vt76380.htm652991
sadistic.pl/nietypowe-zabezpieczenie-samochodu-vt76380.htm652991
Jutub napisał/a:
to teraz kur*a każdy kto ma skrzynie basową jebnie telefon na dach da na fula i kurwa cały SADISTIC (ta nazwa kur*a po coś jest) będzie w takim gównie.
a po CHUJ ta cenzura ???
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów