18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
telefon
InnyName • 2018-09-07, 16:52
Na chuj jej to było

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
edek.bajzel 2018-09-08, 1:27
niedługo już moja cierpliwość się skończy do tych pojebanych bab, które widzę codziennie z przyklejonym do ucha, na superglue telefonem do ucha,
widzę że dawno nie były ruchane
Zgłoś
InnyName 2018-09-08, 9:52
waloos napisał/a:

Przecież to jest taka ustawka, że głowa boli.
Po pierwsze to laska trzyma ten telefon jakby sama chciała go wyjebać za okno.
A po drugie, po co jej otwarta szyba? Już nawet w Europie ciężko kupić nowy samochód bez klimatyzacji, a co dopiero mówić o USA, gdzie fury są znacznie lepiej specyfikowane. Klimatyzacja to jest tam standard, tak samo jak jej używanie. Amerykańce mają bzika na jej punkcie: montują i korzystają wszędzie gdzie się da.
Po trzecie, po chuj otwarta szyba na ekspresówce? Żeby uszy od hałasu bolały?

Dzieciaczki, wyzywacie amerykanów od debili, a sami łykacie takie fejki jak młode pelikany. Jesteście głupsi od nich.

Ja mam auto z klimą, za nabicie jej płaciłem całe 600zł, nie używam klimy, chyba że jadę z rodziną, wole otwarte okno, nawet na ekspresówce, tylko nie wziąłeś ważnego czynnika pod uwagę, oni nie zapierdalają 140 na 120tce tylko jadą sobie 60mil, bo nie muszą zapierdalać. To w Polsce jak jest znak 70 to trzeba jechać 90, dlatego tak mało polaków jeździ autostradami, bo tonie ekonomiczne jechać 170

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
kilo_jablek 2018-09-08, 17:57
fejk jak skurewysyn
Zgłoś
waloos 2018-09-08, 18:21
InnyName napisał/a:

Ja mam auto z klimą, za nabicie jej płaciłem całe 600zł, nie używam klimy, chyba że jadę z rodziną, wole otwarte okno, nawet na ekspresówce, tylko nie wziąłeś ważnego czynnika pod uwagę, oni nie zapierdalają 140 na 120tce tylko jadą sobie 60mil, bo nie muszą zapierdalać. To w Polsce jak jest znak 70 to trzeba jechać 90, dlatego tak mało polaków jeździ autostradami, bo tonie ekonomiczne jechać 170

Bo to jesteś Ty. W Ameryce ludzie od klimy są uzaleznieni i gwarantuję Ci, że nie ma nikogo kto by bez niej jeździł. Nawet jak jadą młodziki które chcą przyszpanować muzyką to i tak klima chodzi.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów