Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
widzę że dawno nie były ruchane
Przecież to jest taka ustawka, że głowa boli.
Po pierwsze to laska trzyma ten telefon jakby sama chciała go wyjebać za okno.
A po drugie, po co jej otwarta szyba? Już nawet w Europie ciężko kupić nowy samochód bez klimatyzacji, a co dopiero mówić o USA, gdzie fury są znacznie lepiej specyfikowane. Klimatyzacja to jest tam standard, tak samo jak jej używanie. Amerykańce mają bzika na jej punkcie: montują i korzystają wszędzie gdzie się da.
Po trzecie, po chuj otwarta szyba na ekspresówce? Żeby uszy od hałasu bolały?
Dzieciaczki, wyzywacie amerykanów od debili, a sami łykacie takie fejki jak młode pelikany. Jesteście głupsi od nich.
Ja mam auto z klimą, za nabicie jej płaciłem całe 600zł, nie używam klimy, chyba że jadę z rodziną, wole otwarte okno, nawet na ekspresówce, tylko nie wziąłeś ważnego czynnika pod uwagę, oni nie zapierdalają 140 na 120tce tylko jadą sobie 60mil, bo nie muszą zapierdalać. To w Polsce jak jest znak 70 to trzeba jechać 90, dlatego tak mało polaków jeździ autostradami, bo tonie ekonomiczne jechać 170
Ja mam auto z klimą, za nabicie jej płaciłem całe 600zł, nie używam klimy, chyba że jadę z rodziną, wole otwarte okno, nawet na ekspresówce, tylko nie wziąłeś ważnego czynnika pod uwagę, oni nie zapierdalają 140 na 120tce tylko jadą sobie 60mil, bo nie muszą zapierdalać. To w Polsce jak jest znak 70 to trzeba jechać 90, dlatego tak mało polaków jeździ autostradami, bo tonie ekonomiczne jechać 170
Bo to jesteś Ty. W Ameryce ludzie od klimy są uzaleznieni i gwarantuję Ci, że nie ma nikogo kto by bez niej jeździł. Nawet jak jadą młodziki które chcą przyszpanować muzyką to i tak klima chodzi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów