waloos napisał/a:
Przecież to jest taka ustawka, że głowa boli.
Po pierwsze to laska trzyma ten telefon jakby sama chciała go wyjebać za okno.
A po drugie, po co jej otwarta szyba? Już nawet w Europie ciężko kupić nowy samochód bez klimatyzacji, a co dopiero mówić o USA, gdzie fury są znacznie lepiej specyfikowane. Klimatyzacja to jest tam standard, tak samo jak jej używanie. Amerykańce mają bzika na jej punkcie: montują i korzystają wszędzie gdzie się da.
Po trzecie, po chuj otwarta szyba na ekspresówce? Żeby uszy od hałasu bolały?
Dzieciaczki, wyzywacie amerykanów od debili, a sami łykacie takie fejki jak młode pelikany. Jesteście głupsi od nich.
Ja mam auto z klimą, za nabicie jej płaciłem całe 600zł, nie używam klimy, chyba że jadę z rodziną, wole otwarte okno, nawet na ekspresówce, tylko nie wziąłeś ważnego czynnika pod uwagę, oni nie zapierdalają 140 na 120tce tylko jadą sobie 60mil, bo nie muszą zapierdalać. To w Polsce jak jest znak 70 to trzeba jechać 90, dlatego tak mało polaków jeździ autostradami, bo tonie ekonomiczne jechać 170
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!