18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
telefon
InnyName • 2018-09-07, 16:52
Na chuj jej to było

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
banerr 2018-09-07, 17:37 40
Tępa dzida. Jak nie lubię motopizdeczek to ten zaskoczył mnie pozytywnie.
Zgłoś
Aqualinespirit 2018-09-07, 18:20 5
No, jeżeli on na motorze może podjechać tak blisko do samochodu i jedną ręką przez okno auta wyrwać kierowcy przedmiot z dłoni, i to nie jest stwarzanie niebezpieczeństwa na drodze, to nie rozumiem, dlaczego pisanie esemesa podczas jazdy samochodem miałoby już być stwarzaniem niebezpieczeństwa.

All matter is merely energy condensed to a slow vibration.
We are all one consciousness experiencing itself subjectively.
There is no such thing as death.
Life is only a dream.
We are the imagination of ourselves.
Zgłoś
floverinho 2018-09-07, 18:40 90
Aqualinespirit napisał/a:

No, jeżeli on na motorze może podjechać tak blisko do samochodu i jedną ręką przez okno auta wyrwać kierowcy przedmiot z dłoni, i to nie jest stwarzanie niebezpieczeństwa na drodze, to nie rozumiem, dlaczego pisanie esemesa podczas jazdy samochodem miałoby już być stwarzaniem niebezpieczeństwa.

może po prostu jesteś zbyt tępy by to zrozumieć
Zgłoś
InnyName 2018-09-07, 18:46 4
Dziewczyny, w moich tematach nie ma kłótni, peace bracia.

Dajcie sobie buzi i spokój poproszę

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
MeanieManie 2018-09-07, 19:51 4
jebany społeczniak. więcej robi gówna na drodze niż ta kobieta
mam nadzieje że się rozjebie i będzie zdychał sparaliżowany, cwel na to zasłużył i chuj mu na grób

Urodziłem się jako mężczyzna, jednak impotent z zaburzeniami orientacji seksualnej. Pod wpływem frustracji i odurzenia narkotykami dokonałem autokastracji i -penektomii. Teraz jednak wiodę w miarę spokojne i stabilne życie.
Zgłoś
wpr 2018-09-07, 20:14 20
MeanieManie napisał/a:

jebany społeczniak. więcej robi gówna na drodze niż ta kobieta
mam nadzieje że się rozjebie i będzie zdychał sparaliżowany, cwel na to zasłużył i chuj mu na grób

Cienko byś śpiewał jakby ta dziunia pisząc smska "przypadkiem" zrobiłaby ci garaż z dupy.

Stoi żołnierz na warcie i myśli uparcie.
Co lepsze: dupa czy żarcie?
I dupa jest dobra.
I dobre jest żarcie.
Ale przejebane jest stać na warcie.
Zgłoś
Karboksylator 2018-09-07, 20:27 1
na jej miejscu po prostu odbiłbym lekko w lewo...

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
lordindycznik 2018-09-07, 20:39 2
@ up chuja byś zrobił

Co do filmiku gościu miał rację na motorze, taki osobnik za kierownicą co pisze smsa, może wjebać się w każdego bo nie zauważy, bo się zagapił, a potem kurwa płacz, że on to nie chciał nikogo zabić itp
Zgłoś
bodzio667 2018-09-07, 20:53
Baby i bez telefonu mają w dupie innych użytkowników dróg.

Tak właśnie myślałem...
Zgłoś
Volfodzio 2018-09-07, 21:13 1
Motor całkiem niedawno zrobił taki test i wyszło, że bawienie się telefonikiem, czy też zajmowanie się dzieckiem w większym stopniu wpłynęło na pogorszenie wyników prób symulujących różne sytuacje na drodze niż walnięcie paru piwek. Pewnie, że jak ktoś ma w miarę równo pod sufitem i mu nie odpierdala po kilku kuflach* to chwyci się fajery i będzie starał się utrzymać na pasie i nie odpierdalać maniany (* nie dotyczy Polaków, dlatego nie mamy limitów jak w Irlandii, Francji czy we Włoszech dla tzw. doświadczonych kierowców). Ale coś w tym jest, że jak ryj jest non stop wlepiony w fejsika, inścia albo jakiś czacik to ludzie potrafią na trzeźwego odpierdalać niezłe akcje.
Zgłoś
picolo 2018-09-07, 21:29 4
Jebie fejkiem.
Zgłoś
Clarx 2018-09-07, 22:32 1
fajna atrapa telefonu, dobrze ze blondyna jest leworęczna i jechała z opuszczoną szybą nie zabierajac ręki gdy podjechał motocyklista bo inaczej pomyślałbym że to fejk
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-09-07, 23:10 1
No niech to gęś kopnie. Tęgie baty oberwały się babie pyrkającej suvem z telefonem niżeli motocykliście którzy przecież w świadomości sadoli są dawcami, motopizdami, ścierwami do utylizacji...
Ten świat mnie zaskakuje. Czekam jeszcze na pojedynek księdza pedofila vs pitbulla. Albo sebiksa z piwem vs lewaka...
Niezbadane są wyroki sadolowych ekspertów.
Zgłoś
waloos 2018-09-07, 23:52 2
Przecież to jest taka ustawka, że głowa boli.
Po pierwsze to laska trzyma ten telefon jakby sama chciała go wyjebać za okno.
A po drugie, po co jej otwarta szyba? Już nawet w Europie ciężko kupić nowy samochód bez klimatyzacji, a co dopiero mówić o USA, gdzie fury są znacznie lepiej specyfikowane. Klimatyzacja to jest tam standard, tak samo jak jej używanie. Amerykańce mają bzika na jej punkcie: montują i korzystają wszędzie gdzie się da.
Po trzecie, po chuj otwarta szyba na ekspresówce? Żeby uszy od hałasu bolały?

Dzieciaczki, wyzywacie amerykanów od debili, a sami łykacie takie fejki jak młode pelikany. Jesteście głupsi od nich.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów