widziałem na własne oczy, jak ziomek pracujący na kuchni, rutynowo, kiedy robił się zapierdol, wyciągał frytki z frytkownicy gołymi rękami - bo tak szybciej i w garści ma równą porcję.
@up Więc to o to chodzi w stwierdzeniu "praca uszlachetnia"... W maku pracował tak?
francuska brasserie. dlaczego w maku? jak to jakas zawoalowana sugestia, to chuja z niej zrozumialem
jak ktoś pracuje przy gorącym oleju, to takie włożenie ręki do środka nie robi wielkiego wrażenia.. no może tutaj troche za długo przytrzymał ;D
widziałem na własne oczy, jak ziomek pracujący na kuchni, rutynowo, kiedy robił się zapierdol, wyciągał frytki z frytkownicy gołymi rękami - bo tak szybciej i w garści ma równą porcję.
Mój ojciec potrafi z patelni wyjąc frytkę i od razu zjeść, dla mnie nie do pomyślenia
Mój ojciec potrafi z patelni wyjąc frytkę i od razu zjeść, dla mnie nie do pomyślenia
to nic nadzwyczajnego dla kogoś kto robił na kuchni ...kurwa nieraz schabowe obracałem ręką
do tej pory mogę włożyć rękę do gorącej wody
jak ktoś pracuje przy gorącym oleju, to takie włożenie ręki do środka nie robi wielkiego wrażenia.. no może tutaj troche za długo przytrzymał ;D
Co Ty pierdolisz za bzdury
Co za brednie. Człowieku frytura ma ponad 200 stopni. To są oparzenia 2 stopnia do których dochodzi nawet jeśli kontakt ciała z gorącą powierzchnia wynosił poniżej sekundy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów