Telefon przykładnego obywatela, który rozpoznał wśród wizerunków kiboli umieszczonych na stronie wojewódzkiej policji trzy znajome twarze.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zawsze się zastanawiałem gdzie leży Chetyn w któym mieszka pan grzegorz.
co za kretyn... a później dziwią się, że ABW o 6 rano do drzwi łomocze. Ale o takich telefonach to w telewizji nic nie powiedzą. Będzie tylko, że policja brutalnie potraktowała niewinnego nastolatka
ale tusk widać odważny ! wszyscy w kapturach, zakryte twarze, a on wyjebane w 1:50
@pisage, a za co kurwa niby ma policja o 6 rano do domu wpadać??za co kurwa atakować ma policja brutalnie kogokolwiek??to chyba twój stary odebrał ten tel. i później w domu musiał się ''wyładować''...
Co za kraj za głupi żarcik, by ABW straszył...
Co za kraj za głupi żarcik, by ABW straszył...
Jakby skończył tylko na Michniku to by zniszczył system. Koleś nie ogarnął nic, widać że w policji pracują najlepsi z najlepszych, a środowisko kibicowskie jest ogarnięte tip top Mistrz!
dzięki!!!To mi poprawiło humor
Idiota dzwoni na policję i głupoty gada. Widać, że PiSiak z niego, bo za grosz inteligencji...
Ale jaki kurwa kozak, powiedział o Tusku, potem szybciutko 3 "kibica" i rozłączył się bez podania imienia i nazwiska. No, grunt to odwaga nie ?
Jego celem nie było przedstawienie się tylko podanie danych prawdziwych przestępców. Sprawiedliwość jest bezimienna.
Już myślałem że to jakiś konfident, ale nie to jakiś idiota - pewnie dziś rano o 6.00 dostał pałą służbową przez czoło i do lodówy.
Istnieje cos takiego jak starter za 5 zlotych, a wy wymyslacie bajki o policji.
Gratuluje wyobrazni.
Gratuluje wyobrazni.
Głupota jest karalna. Tutaj utrudnianie śledztwa.
Ściema, Policjant ma obowiązek przedstawić się i podać stopień służbowy.
No kurwa szacuneczek. Dobry pomysł. Rozjebało mnie to. Pierdolicie, że utrudnianie śledztwa tak jak oni by takowe wgl prowadzili. Opublikowali ich zdjęcia i czekają, aż "obywatele" (czyt. konfidenci) sami podadzą imie, nazwisko, adres i może jeszcze kurwa numer buta i długość fiuta poszukiwanych. I nie pierdolcie, że nie ma odwagi, bo nie podał nazwiska, bo to była by oznaka głupoty, a nie odwagi. Sami pewnie boicie sie nawet spojrzeć na "stróża prawa", bo przecież jest on wszechmocny, ma pałke i może was wsadzic na 72 godziny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów