- Muszę kończyć bo komuś w dupę wjechałem ...
- Muszę kończyć bo komuś w dupę wjechałem ...
Nie trzeba siedzieć na telefonie, aby w takiego przypierdolić. Wystarczy, że jadący przed Tobą zmieni pas w ostatnim momencie przed takim zjebem i następnemu kierowcy zostają sekundy na reakcję.
Ruskiej swołoczy nie szkoda! Wkrótce będą tak z Krymu spierdalać!
Już to robią, ale niech się nie śpieszą. Użyźnianie własnym truchłem ukraińskiej gleby jest niezwykle istotne dla światowej produkcji żywności i walki z głodem na świecie.
Nie wiem skąd te komentarze. Jakby ktokolwiek w realnym świecie interesował się czy to ukraińcami czy rosjanami. Ukraińców żaden normalny Polak wspierać nie będzie, tak jak i rosjan.
Normalni Polacy wspierają Ukraińców na poziomie 90% społeczeństwa, a w ONZ 141 państw potępiło agresję rosji na Ukrainę, tak więc szanowny Panie onucu: NIE KŁAM.
Edit:
zanim się jakiś samozwańczy lingwista przyjebie, informuję, że rosja, rosjanin itp. nie będę pisał z dużej, bo po prostu nie szanuję,
Normalni Polacy wspierają Ukraińców na poziomie 90% społeczeństwa, a w ONZ 141 państw potępiło agresję rosji na Ukrainę, tak więc szanowny Panie onucu: NIE KŁAM.
Edit:
zanim się jakiś samozwańczy lingwista przyjebie, informuję, że rosja, rosjanin itp. nie będę pisał z dużej, bo po prostu nie szanuję,
Ja dla tych wszystkich śmieci zza Buga mam dół z wapnem, pomogę im tam wpaść i zdychać mękach.
Edit:
Nie o to się przyjebujemy: nie mówi się "rosjanin" tylko "moskal". Nawet nazwa kacapii jest kradziona.
Nie o to się przyjebujemy: nie mówi się "rosjanin" tylko "moskal". Nawet nazwa kacapii jest kradziona.
Jakby prawnie na to spojrzeć, to nawet nie ma już czegoś takiego jak Moskwa. Mer Kijowa unieważnił dekret księcia kijowskiego o założeniu Moskwy:
jagiellonia.org/mer-kijowa-szydzi-z-putina-uniewaznil-dekret-ksiecia-k...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów