📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
tutus napisał/a:
aż razi w oczy ta gra aktorska
Nawet jak ustawiane, a nie wiadomo, to i tak IMO warte przesłuchania.
Nic dodać, nic ująć. Polać.
Jak fejk to trudno i tak warte przesłuchania. Właściwie to miałem to właśnie wrzucić
sama prawda ale z tym panem to już przesadził ewidentnie
Nawet jakby nie był to fejkt , to stosunkowo nie jest w porządku , bo jakiś kaban pseudo biznesmen , który raptem ma dwóch pracowników w firmie i miesza cement w betoniarce , będzie wyzywał od ciuli itd chłopaka , który uczciwie stara się coś dorobić w tym jebanym kraju .
Nie jest to wina tego łebka , że szef który rzeczywiście płaci mu grosze kazał mu dzwonić pod te numery .
Jeśli łepek jest studentem , to nie każdy student ma kasiastych rodziców , niektórzy muszą zapierdalać aby opłacić stancję i kupić se na obiad 4 bułki z serkiem topionym .
A tu kurwa odbiera jakiś kaban wielce panisko i będzie wyzywał tego co leży na najniższym szczeblu
Nie jest to wina tego łebka , że szef który rzeczywiście płaci mu grosze kazał mu dzwonić pod te numery .
Jeśli łepek jest studentem , to nie każdy student ma kasiastych rodziców , niektórzy muszą zapierdalać aby opłacić stancję i kupić se na obiad 4 bułki z serkiem topionym .
A tu kurwa odbiera jakiś kaban wielce panisko i będzie wyzywał tego co leży na najniższym szczeblu
To nie miał być fejk ludzie to tylko taka forma przekazu na temat telespamów obejrzyjcie inne materiały tego gościa to zrozumiecie.
mówi się rozłącza
nie wiem co to mialo byc czy co nie mialo, wyszlo mu gowno, kurwa przez kretynow ktorym takie gowno sie podoba gosc mysli ze jest smieszny, znany i w oogle och i ach, i powstaja potem tacy celebryci jak gracjan roztocki czy jakies kurwa zjebane siostry grycanki
W pierwszej chwili skojarzyło mi się z tym sepleniącym kretynem, który kiedyś zrobił całkiem niezły film pt. "Piątek", ale teraz tworzy jakieś gówno, które zawiera dużo przekleństw i żadnej treści. Ale nie, to ten:
youtube.com/user/BrzydkiBurak/videos
Swoją drogą musiał pracować w takim call center skoro tak dobrze zna warunki tam panujące... Generalnie chujowe.
youtube.com/user/BrzydkiBurak/videos
Swoją drogą musiał pracować w takim call center skoro tak dobrze zna warunki tam panujące... Generalnie chujowe.
toz to Grucha z Chlopaki Nie Placza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów