Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PS Kto kurwa ogląda familiadę?
Pewnie myślał 'Jerzy", ale lekko mu się popierdoliło od stresu.
Powiem wasz szczerze, że szukałem imienia bez litery "a" i pierwsze jakie mi wpadło na myśl to Igor, a nie Jerzy
a mi wpadło Eugeniusz...zapisujemy sie do familiady?
trzeba się spieszyć. być może to ostatnie pół roku Familiady
Wśród zagrożonych zwolnieniem znalazła się przez chwilę ekipa Familiady. Po zastanowieniu nowi szefowie postanowili jednak zachować istniejący bez przerwy od 1994 roku format. Z pewnością pomogła oglądalność, utrzymująca się na stabilnym poziomie 2 milionów widzów.
Telewizja Polska zdecydowała się przedłużyć umowę ze spółką realizującą program. Umowa została jednak podpisana tylko na pół roku. Co dalej? - zastanawia się Super Express. O tym wiedzą tylko nowe władze telewizji. Kurski w swoim pierwszym wystąpieniu zapowiedział, że telewizja będzie chciała realizować większość swoich produkcji we własnym zakresie. Dla wielu programów, m.in. "Familiady", oznaczało to realną wizję usunięcia z anteny. Karol Strasburger w przeciwieństwie do swoich kolegów, którzy w ostatnich dniach stracili pracę, może jednak spać spokojnie. Zdecydowano się zrealizować kolejnych 45 odcinków, które widzowie zobaczą w ciągu najbliższych sześciu miesięcy
Jak chcecie zabłysnąć to wymyślcie imię kobiety bez litery "a".
Pewnie chodzi o sucz.
Jak chcecie zabłysnąć to wymyślcie imię kobiety bez litery "a".
Przybycześć – staropolskie imię żeńskie
Boguwłość, Bogowłość - staropolskie imię żeńskie
Świętożyźń - staropolskie imię żeńskie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów