📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dokładnie Wiele osób które ogląda telewizje od razu bierze do siebie to co w niej mówią. Ba niektórzy są nawet przez telewizje sterowani np. Moherowe Babunie przez TV TRWAM.
Albo przez TVN24
ja tam TV na szczęście nie oglądam ale gostek mówi prawdę, ogólnie tyczy się to mediów.
a wg mnie to jest troche takie pierdolenie - "srodki masowego przekazu steruja swiatem" - niby racja ale zanim byly tego typu zrodla informacji to ludzie nie wiedzieli o niczym. Lepiej? Ja wole proby sterowania mna przez milion roznych mediow z ktorych moge wybrac sobie to co mi sie podoba nawet jesli jestem oklamywany niz zyc ciemnej dupie.
0:19 "Telewizja MORZE stworzyć lub zniszczyć..." pozdrawiam tłumacza ;]
To co ten koleś mówił tyczy się USA - gdzie poziom manipulacji mediów nad społeczeństwem jest ogromny, tam rzeczywiście ludzie robią i żyją tak, jak każe im telewizja. U nas na szczęście nie jest to aż tak zaawansowane, ale i tak widać propagandę. Weźmy na ten przykład śmierć Kaczyńskiego, rozumiem, tragedia. Ale do kurwy nędzy, ludzie tak go nienawidzili, a przez jakieś ckliwe wypowiedzi na tym zasranym telewizorze nagle go pokochali. Cala Polska go kurwa pokochała. Zresztą... To, że TV kłamie, to chyba wie każdy, człowiek, który potrafi myśleć samodzielnie.
@KurwaRomantyk
Chyba że wszyscy nienawidzili kaczora za to, jaki był przedstawiany w mediach?
Nie - był kiepskim reprezentantem. Byle by się Jaruś do władzy nie dorwał...
Chyba że wszyscy nienawidzili kaczora za to, jaki był przedstawiany w mediach?
Nie - był kiepskim reprezentantem. Byle by się Jaruś do władzy nie dorwał...
0:52 "podróżującą grubą akrobatów" a co najlepsze, ten "występ" był emitowany w mediach
a jeżeli telewizja kłamie, a on mówi prawdę w telewizji, to jest ona też kłamstwem. toć to paradoks
a jeżeli telewizja kłamie, a on mówi prawdę w telewizji, to jest ona też kłamstwem. toć to paradoks
Ja już jestem wolny
w sumie za swojego czasu bylo dużo osób które wierzyły ze program "sędzi Anny Marii itd...." był prawdziwy... i potrafiły sie kłócić o to i bym ja uwierzył w te brednie... normalnie nie moge uwierzyć jak ludzie potrafią być naprawdę glupi... kto wie może cała polska jest skorumpowana i wciskają nam kit o prezydencie i może on żyje gdzieś w ciepłych krajach.. :d
Banał że aż suchar, jednak to są właśnie powody dlaczego miast wpatrywać się w pudło grające udzielam się na ~Słoistic
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów