📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Z dwoma Polakami w składach
A tak serio. Mecze reprezentacji muszą być pokazane na otwartym kanale, to dlaczego telewizja publiczna ma siłę przepłacać, skoro i tak każdy ma możliwość obejrzenia? Jak kogoś to interesuje, to chyba umie przełączyć kanał. Płacenie więcej niż dają inni to byłaby niegospodarność chyba. Kwestia tego, kto jakiego komentującego lubi, ale o gustach się nie dyskutuje. Mecz dzisiejszy? Chyba jednak warty uwagi dla miłośników futbolu, a kto inny ma prawa? No właśnie. Tu znowu można dyskutować, czy warto było kupować, bo kto by chciał, to wiedziałby gdzie obejrzeć. Ja obejrzę na TVP1
A tak serio. Mecze reprezentacji muszą być pokazane na otwartym kanale, to dlaczego telewizja publiczna ma siłę przepłacać, skoro i tak każdy ma możliwość obejrzenia? Jak kogoś to interesuje, to chyba umie przełączyć kanał. Płacenie więcej niż dają inni to byłaby niegospodarność chyba. Kwestia tego, kto jakiego komentującego lubi, ale o gustach się nie dyskutuje. Mecz dzisiejszy? Chyba jednak warty uwagi dla miłośników futbolu, a kto inny ma prawa? No właśnie. Tu znowu można dyskutować, czy warto było kupować, bo kto by chciał, to wiedziałby gdzie obejrzeć. Ja obejrzę na TVP1
czyli jeśli nie lubię pisu i po, to nie mam gdzie obejrzeć meczu, czy tak ?
pakicito napisał/a:
Na to wygląda Ale są tacy, co na siłę się dopierdolą, bo oczywiście zanim ich nie zgasisz, to lemingi podejmą temat. Niezależnie od opcji politycznej.
Cytat:
Co ty pierdolisz? Przecież niema nikogo innego!!
józekdeluxe napisał/a:
Zdrajcami, służącymi obcemu kapitałowi niemieckiemu, nieustannie interweniującemu w interesy Polski! Tylko "Wiadomości" TVP ośmielają się głosić tą prawdę!Z dwoma Polakami w składach
PO i PiS to jedyne co możemy zaoferować naszemu pięknemu krajowi, którego ponoć tak "bardzo kochamy"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów