📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ciekawe, że nikt nie bierze pod uwagę ludzi starszych, którzy nie korzystają z internetu i mają telewizję od oglądania wiadomości. Zgadzam się co do tego, że media nami manipulują, a przynajmniej się starają. No ale czy ktoś ci każe to oglądać? Oprócz tego niestety uważam autora tego jak i innych filmików tej serii za niedorozwoja. Kto zostawia sobie zarost od szyi do podbródka?
kliknołem "ignoruj" zanim dałem piwo, przez chwile bałem się, że już Cie nie odnajde ;d
Chujowy filmik na którym jakiś frajer robi z siebie debila i pierdoli o rzeczach o których wszyscy wiedzą, zamiast wziąć się do normalnej roboty.
Comedy Central lubie sobie pooglądać. Dla niektórych fajne, dla niektórych zjebane. Kwestia gustu.
Won z Grubasem tłustym
Co wy się tak czepiacie to co on tu przedstawił to akurat prawda. Kurwica mnie strzela jak pierdolą o madzi i jej matce 24/7.
Rozumiem ,że go nie lubicie- pierdoli głupoty itp , rozumiem bo też za nim nie przepadam ale ten odcinek , o dziwo jest pełen prawdy więc na chuj, na chuj się gościa czepiacie ? Zrobi znów jakich chujowy odcinek to możecie pisać co tylko chcecie puki was moderatorzy nie zbanują ale o dziwo TEN odcinek jest zrobiony bardzo dobrze . Dziś TV nie ma po co oglądać ,a próba manipulacji ludzi do niej przyzwyczajonych jest już dawno zbyt widoczna i przerażająca . Pozdrawiam
po kiego chuja oni to tutaj wrzucają jakbym sobie chciał obejrzeć to wchodzę na wp tv... po chuj się pytam
Przypierdalacie się do tego filmiku a "żarty" BMa na głównej .
" What the hell are going on here?"
" What the hell are going on here?"
wole zarty Bongiego niż natarczywych pseudointeligentów z tosiewytnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów