📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Nie oglądam telewizji i nie oglądam dakanna...
tosiewytnie napisał/a:
A wy jakie macie zdanie?
Zero piw, a jest na głównej. Przypadek?
Ja też wolę ksiązki i internet.
Jaki on jest zjebany...
Przynajmniej gdy nie jest głównym bohaterem
Kliknąłem ignoruj, a mimo wszystko znowu zaczęło się pojawiać. Przypadek?
I tera większość co i tak go oglądają napiszą "idź pan w chuj z takim gównem" aby oczywiście dostać piwko!
Tak się składa że Dakann (czyli wykreowana postać, nie sam Grzesiek) jest większym sadystą i napierdalającym bardziej sensownie niż wy wszyscy razem wzięci a i tak go jedziecie, zazdrośnicy ^^.
Tak się składa że Dakann (czyli wykreowana postać, nie sam Grzesiek) jest większym sadystą i napierdalającym bardziej sensownie niż wy wszyscy razem wzięci a i tak go jedziecie, zazdrośnicy ^^.
media to gówno, służące do manipulacji masami.....tv to szambo, gazety podobnie....nie czytam i nie oglądam....jeśli już coś faktycznie mnie interesuje to szukam obcojęzycznych informacji (nie...nie po rosyjsku)
kto dziś kurwa ma stacjonarny telefon ja pierdole...
Nie oglądam od 4 lat, ale jak wracam na weekend raz na 2-3 miesiące do domu i rodzice męczą te wiadomości od 18 do 20 na kilku kanałach to w takich chwilach jak najbardziej zgadzam się z opinią Dakanna, na dobrą sprawę wszędzie jest to samo, wiadomości składają się z tragedii i afer, jedynie teatr telewizji jeszcze kilka lat temu dawał radę a tak poza tym to jedna wielka maszynka do robienia z ludzi warzyw, którzy tylko odbierają co się do nich nadaje. Brak możliwości ich porównania bo przecież wszędzie jest to samo. Jak dla mnie pokolenie amatorów wieczornych wiadomości musi wymrzeć by ludzie o szerszym spektrum widzenia stali się znaczącym procentem w populacji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów