📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rems@
zrobiłbym to na samsungu 55' led 3d, ale nie chce mi się czekać 7 + 3 dni na nowy z ubezpieczenia, ponieważ taki telewizor można (i tak zrobiłem) ubezpieczyć od wszystkiego (ja mam od burzy, przeciążeń i skoków napięcia, powodzi, zbiciu matrycy oraz upadku) 7 dni trwa orzeczenie winy a kolejne 3 dostarczenie nowego z fabryki.
zrobiłbym to na samsungu 55' led 3d, ale nie chce mi się czekać 7 + 3 dni na nowy z ubezpieczenia, ponieważ taki telewizor można (i tak zrobiłem) ubezpieczyć od wszystkiego (ja mam od burzy, przeciążeń i skoków napięcia, powodzi, zbiciu matrycy oraz upadku) 7 dni trwa orzeczenie winy a kolejne 3 dostarczenie nowego z fabryki.
Świat się wali... Tyle czasu i energii poszło na zrobienie gówno-filmika, a kolejne tyle na to by ktoś go oglądał...
próbuje być śmieszny czy o chuj tu chodzi?
Słaby film. Gość ma "nowy" telewizor jakie już ciężko znaleźć z powodu jego starości. Takie telewizory nie są drogie. Matka, czy babka w ogóle się nie przejęła. Gość podczas upadania nie wiedzieć po co popycha telewizor na dół, jak piłkę do kosza.
Końcowa ocena: 2/10, pomysł dobry, ale 15 lat lat temu, dzisiaj bez prawdziwego nowego telewizora nic nie zrobisz.
Końcowa ocena: 2/10, pomysł dobry, ale 15 lat lat temu, dzisiaj bez prawdziwego nowego telewizora nic nie zrobisz.
Buraki kreca suchara
gra aktorska na pewno lepsza od niejednej współczesnej polskiej produkcji filmowej ( nie mylić z dobrym kinem !) a chodzi mi o takie knuty jak Kac Wawa i inne badziewia.
Jedno z bardziej epickich " O KUR** !"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów