📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
longlong7 napisał/a:
szkoda chłopaka... jeździ oplem
Nie pierdol! Aktualnie też jeżdżę Omą ( a naprawdę przez moje ręce przewinęło się już troszkę aut, różne marki, silniki ) i ktoś kto nigdy nie jeździł Omą ( dodam że to też pierwszy kontakt w jej prowadzeniu, bo w sumie pojechałem kupic 323F 1.8 GT ale okazała się zajechana a koleś miał jeszcze do sprzedania właśnie Omę ) Po tym jak po jeździe próbnej 323 przesiadłem się do Omy, nawet się nie zastanawiałem co zabrac do domu Duże, Wygodne, w środku cichutko, elektryka, klima, airbagi,alu, sekwencja, zbiera się nawet ładnie jak na 1500kg wagi no i oczywiście tył napęd Wydarłem ją ubezpieczoną na cały rok za 1900 zł. Co kupisz w tych pieniądzach? Zajechanego Eskorta ? Golfa 3kę? Naprawdę wdzięczne auto. A tak aprops to jest do sprzedania I jak by ktoś miał po dobrych pieniądzach Audi 80 Coupe Quattro 2.3 albo 2.8 (najlepiej bez gazu) to pisac na PW Maiłem taką tylko bez quattro... TO jest dopiero szatan a nie wóz
maxvolumePL - szwagier miał "ome" chujowa jak barszcz, jak masz 1900zł na auto to kup rower, mam chryslera na sprzedaż, a właściwie to nie, nie sprzedam go tak prędko
longlong7
konto1981 - jeżdżę chryslerem hejterze
wiec dlatego ci zal dupe sciska wszystko jasne.
wiec dlatego ci zal dupe sciska wszystko jasne.
mogę się ujawnić ze zdjęciem, tylko po co? nic nie muszę udowadniać, a ty co ze szkoły już wróciłeś?
longlong7 napisał/a:
maxvolumePL - szwagier miał "ome" chujowa jak barszcz, jak masz 1900zł na auto to kup rower, mam chryslera na sprzedaż, a właściwie to nie, nie sprzedam go tak prędko
To że wydarłem ją za 1900 to moja sprawa Nie powiem trzeba było się troszkę ogadac i napocic wg tego co widac na alleee jest warta jakieś 4-5 tysi. Sama sekwencja, która nie ma jeszcze roku kosztowała 1890zł (fakturę oczywiście dokładam) Chrysler chujnia, zwłaszcza skrzynie biegów, wiem bo już kilka przemieliłem. Oma nie jest moim jedynym autem, ale lubię ją za komfort. Jakbym chciał sobie faktycznie pozapierdalac, to wtedy biorę MOJEGO Nissana, a nie jedno z aut które mam na handel.To że chujowe jak barszcz, to ci szwagier powiedział? Może nie auto chujowe tylko szofer cipa? Zapraszam do Tarnowa, to pokażę szwagierkowi co da się Omą wyprawiac
spoiler z tyłu sprawia, że bagażnik się nie otwiera podczas jazdy
Jaki ryj taki telewizor
a gdzie gumofilce?
longlong7 napisał/a:
Kurwa, w jakim mieście stać MPK na chryslera?
BTW. Ty zacząłeś hejt na opla, dostałeś ripostę.
longlong7 napisał/a:
szkoda chłopaka... jeździ oplem
Pie***sz pan, omegi są zajebiste. Tanie, paliwożerne, ciągle się coś w nich psuje a na dodatek rdza na wyposażeniu seryjnym ale są duże, wygodne i mają słuszny napęd... Pozdrawienia od klubowicza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów