18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
telewizor
lezak90 • 2010-12-09, 23:00
sytuacja autentyczna....
Para po 30 wchodzi do sklepu i chce kupić najmniejszy tv jaki jest.
Mówię że jest to 19 calowy,pokazuje, opisuje go itd
W końcu pytam: "dlaczego państwo chca kupić aż tak maly tv"
Na to kobieta: "Bo my z mężem lubimy małee rzeczy,prawda kochanie'?!
Koleś.....
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
sultan_kosmitow 2010-12-09, 23:04 4
pown.it/1077
Średnio śmieszne.
Zgłoś
ozer 2010-12-09, 23:20 7
Takich haseł to mam na pęczki z życia sprzedawcy rtv i agd

np:
koleś do mnie czy mamy radia samochodowe na pendrajwery
Czy macie może w ofercie divididixy (odtw. DVD)
że laptop i notebook to dwa różne urządzenia, lub chłodziarka i lodówka

i hasełka mówione nieświadomie a brzmiące dwuznacznie

- ładuje się do końca i do pełna (chodziło o akumulatory)
- czy może mi pan włożyć (karte do tel.)

I anegdotka

Babka przychodzi i pyta się:
- Czy mogę zareklamować czajnik
Kumpel obok na to:
- słucham Pani hasła reklamowego...

Albo koleś który przyniósł spalony czajnik elektryczny, i twierdził że postawił na gazie ( Rowenta robiła takie wyglądające jak normalne czajniki)

i tak można bez końca
Zgłoś
lezak90 2010-12-09, 23:23
no fakt takich sytuacji jest duzo ale ta mnie rozbawila szczególnie, mina kolesia byla bezcenna
pozdro dla sprzedawcow ;d
Zgłoś
Shadow 2010-12-10, 13:55
@ozer
Cytat:

laptop
Komputer przenośny, większa pod względem rozmiaru i wagi odmiana notebooka. W języku potocznym terminu laptop i notebook używa się jednak zamiennie.

notebook
Stosunkowo lekki i poręczny komputer przenośny. Notebook po otworzeniu ujawnia płaski wyświetlacz ciekłokrystaliczny oraz klawiaturę, która ma jednak mniejsze rozmiary niż klawiatury w normalnych komputerach osobistych. Notebook może korzystać z zasilania zewnętrznego, oprócz tego ma jeszcze własne baterie, które wystarczają na pracę od jednej do trzech godzin bez zewnętrznego źródła zasilania (to właśnie baterie są najcięższym elementem notebooków). Ze względu na funkcjonalność, notebook bardzo przypomina domowe pecety - korzysta z tych samych systemów operacyjnych i programów, dysponuje też porównywalną mocą obliczeniową. Jednak notebooki są ok. dwukrotnie droższe niż komputery stacjonarne o zbliżonych parametrach. Por. palmtop, PDA.

Laptop i nootebook jak dla mnie nie są tym samym. Chociażby sam fakt, że na oba te urządzenia wychodzą wersje systemów operacyjnych (np. Ubuntu). Laptop w rozumieniu sprzęt z ekranem 15''>=, ma zazwyczaj wystarczającą moc do zapuszczenia pełnej wersji systemu operacyjnego, Natomiast taki 10'' z racji swoich rozmiarów i często okrojonej mocy obliczeniowej... no cóż 800x600 to maks co można na takim ekranie wyciągnąć, a ciężko pracować w takiej rozdzielczości. Dlatego dedykowane systemy pod takie urządzenia mają zupełnie inny interface.
Zgłoś
~tip.top 2010-12-10, 13:59 1
chyba chodziło Ci o netbooki a nie notebooki
Zgłoś
pakicito 2010-12-11, 18:52
takiej wiochy mu robi przy ludziach to powinien ja rzucic wpizdu
Zgłoś
feranos 2010-12-12, 20:53
@tip.top jakby shadow wstawił z wiki definicje notebooka, to by zobaczył, że notebook wywodzi się od tego, że jest rozmiaru a4, natomiast laptop jest wiekszy. Tylko tyle.
Zgłoś
trolzxcvbnm 2010-12-12, 22:08
-laptop
-netbook
-notebook

Laptop jak to laptop- znamy.
Netbook- mały procek w polszy najcześciej <2Mhz, brak stacji CD/DVD, służy głownie do łażenia po necie jak sama nazwa mówi.
Notebook- kompromis między Laptopem i netbookiem.
Zgłoś
lukk 2010-12-12, 22:28
lezak90 napisał/a:

Koleś.....

Cholerne pismo obrazkowe.
Zgłoś
amf09 2010-12-12, 23:33
@Shadow - nie pierdol. Dla mnie najważniejsze jest zdanie "w języku potocznym laptop i notebook są używane zamiennie". Podobnie niektórzy uparcie twierdzą, że nie mówi się "tiry" ani "ciężarówki" tylko "ciągniki siodłowe" - ciekawe, kiedy tacy zrozumieją że nie każdy musi być specjalistą od wszystkiego i używać fachowego słownictwa.
Zgłoś
xaero18 2010-12-13, 0:09
sam wymysliles ten kawal?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem