📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kurwa nawet małpy lepiej się zachowują jak ktoś im banana w zoo za ogrodzenie wrzuci
Oby sprzedawali modele bez gwarancji, pilota, okablowania i instrukcji.
Oby sprzedawali modele bez gwarancji, pilota, okablowania i instrukcji.
gorsze rzeczy się działy jak robili jakieś promocje, albo przy otwarciu nowego sklepu
W czasach pokoju, jedynym polem walki na którym człowiek może się wykazać walecznością, to zdobywanie łupów na promocjach. Wystarczy spojrzeć na triumf w spojrzeniu i dumnie wypiętą pierś każdego z nich. Wtedy i już wiadomo, że jakie czasy, tacy wojownicy.
Aż mi się przypomniała sytuacja z 2004r. w Łodzi, chodzi o sklep Media Markt. Pamięta to ktoś? Tam to dopiero było skupisko bydła i hołoty.
Akcja od 0:25
bo każdy ma w sobie coś dobrego
Niedługo tak będzie jak cukier w promocji rzucą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów