Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:36
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:19
Telewizyjny kombos
SuchyHarry • 2024-11-17, 11:45
Wyliczmy elementy :
-TVN
-trans zgwałcony tłuczkiem do mięsa;
-zakażony hiv;
- w ciąży;
-panu lekarzowi sie skalpel w kieszeni otwiera bo odmówiono typowi w trzech miejscach aborcji;
-i najlepsze: psychiatra wystawił zaświadczenie typowi, że ciąża zagraża życiu i zdrowiu

Dziękuję, można się rozejść. Nic głupszego dziś z TV nie zobaczycie.

Zmieniono 2 razy Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lysymisio6969 2024-11-17, 11:50 46
ja zrozumiałem, że kobitka która chce być facetem zaszła w ciąże z tłuczkiem do mięsa który był zakażony hifem i tak mujej odwala, że psychiatra daje błogosławieństwo na aborcje..

mniej więcej tak.. ale mogłem się pogubić.. za dużo fikołków logiki..
Zgłoś
zaxin 2024-11-17, 11:51 21
"Doktorek" używa skalpela sprężynowego co się go czepiasz 😀 ogłupienie społeczeństwa idzie pełną parą w naszym kraju.
Zgłoś
sberek38 2024-11-17, 11:51 15
haha.... ta judeTV systematycznie poszerza społeczeńswtu (debilnej części społęczeństwa) okno overtona, ale tu już wchodzą w sciene fiction
Zgłoś
TVN powinien odpowiadać karnie za wykorzystywanie jebnietych na łeb, którzy nieświadomie pierdolą głupoty 😛
Zgłoś
kantdupy 2024-11-17, 12:00 52
jak w ciąży z tłuczkiem do mięsa to może urodzi schabowego.
Zgłoś
Steven_Seagull 2024-11-17, 12:01 64
Ten "transpłciowy mężczyzna" to nadal kobieta. Jeżeli to coś zaszło w ciążę (i na pewno nie był za to odpowiedzialny tłuczek do mięsa), to jest to kobieta i nie pierdol i nie rób ludziom jajecznicy z mózgu tym lewackim bełkotem. To nie mężczyźnie psychiatra zalecił aborcję, tylko KOBIECIE, która ma urojenia, że jest mężczyzna. Ten jebany TVN powinien być zdelegalizowany.
Zgłoś
lysymisio6969 2024-11-17, 12:02 4
zaxin napisał/a:

"Doktorek" używa skalpela sprężynowego co się go czepiasz 😀 ogłupienie społeczeństwa idzie pełną parą w naszym kraju.

bo dokonuje przygodnych operacji tudzież przygodnych aborcji.. o przygodnym seksie sie nie wypowiadam..
Zgłoś
Infiniti09 2024-11-17, 12:08 21
jak nie, jak tak? pa to:

Zgłoś
żmij 2024-11-17, 12:14 12
Co ci żydzi rozklepują, że tłuczek złapał hiv?
Zgłoś
Janek_Pradera 2024-11-17, 12:17 18
TVN do pieca
Zgłoś
Jarek_Wielki 2024-11-17, 12:20 6
To tak serio?! 2024 rok! Qrwa! Myślałem, że muslimy to debile!
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-11-17, 12:21 36

Zgłoś
ramsch12345 2024-11-17, 12:22 31

także ten
Zgłoś
lubieswinie 2024-11-17, 12:50 10
Pomyśleć że ogólnie aborcja zmiany płci itp są jakkolwiek w dyskusji publicznej to aż ręce opadają, jest tylko poważnych tematów a ci się zajmują takimi debilizmami.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem