Z racji tego, że na sadolu jest sporo osób o otwartym umyśle zachęcam do obejrzenia i dyskusji czy to prawda czy fejk.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To miło ze strony kosmitów, że znają angielski
Fejk jak chuj...
Może chcieli przejąć władzę nad Ziemi, ale bali się naszej broni i nakłaniali nas by ją zniszczyć? A ta na poważnie, dla mnie to fake chociażby dlatego, że minęło tyle lat, a nie widzę, aby coś się wydarzyło.
Erdo czyżby głośniki od logitecha x-530?
nie buforuje mi się, putin już zablokował
Taa oczywiście i akurat kosmicie musieli się połączyć z jankesami. Dlaczego z nimi akurat? Wierze w kosmitów, ale to mi śmierdzi )
Ale się wygłupiłem, nazwałem angoli jankesami....wybaczcie ,a ja ide po łopate bo czuje, ze zapadam się pod ziemię.
Ale się wygłupiłem, nazwałem angoli jankesami....wybaczcie ,a ja ide po łopate bo czuje, ze zapadam się pod ziemię.
Jest to dowód na to, że język angielski jest językiem międzygalaktycznym.
Ten kosmita po gatce majka nie wyłączył i te dziwięki z kreskówki pochodziły z jego TV.
@przemas6662
Od kiedy Southampton, Londyn czy Reading leżą w USA, żeby nazywać ich mieszkańców Jankesami... W sumie racja, idź po tą łopatę lepiej.
Od kiedy Southampton, Londyn czy Reading leżą w USA, żeby nazywać ich mieszkańców Jankesami... W sumie racja, idź po tą łopatę lepiej.
Nie wiem w co trzeba wierzyć by w coś takiego móc wierzyć...
Otwarte umysły ? Hhahahaha święta mario, chrysta panie, na litość boską giMbusy idźcie do kościoła lepiej
Otwarte umysły ? Hhahahaha święta mario, chrysta panie, na litość boską giMbusy idźcie do kościoła lepiej
@Erdo U mnie to samo. Ile się przez to strachu raz najadłem. Wyłączyłem kompa, miałem się jeszcze pouczyć wieczorem. Kompletna cisza, na dworze nawet wiatr nie dmuchnął. Leże na wyrku z książką i słyszę jakieś szepty. Dreszcze na plecach, włosy stoją dęba. Da fuk?! Natężam ucha, jakieś takie ruskie te szepty, powoli wstaję, i szukam źródła dźwięku. JEST! Głośnik na półce! By cię chuj ty zbirze ;d
Era wodnika? Może sobie wierzą w ere wodnika i chuj. W porównaniu do małp jesteśmy daleko bardziej rozwinięci a i tak wierzymy w miliony różnych bogów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów