Z racji tego, że na sadolu jest sporo osób o otwartym umyśle zachęcam do obejrzenia i dyskusji czy to prawda czy fejk.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tia bajka jak nic, przynajmniej wg. mnie, ale przypominają się czasy Star Wars'a
Gada żeby się cała ludzkość przebudziła do paru anglików, po angielsku jako ekspert mówie, że to nie jest fejk.
Przecież to już dawno zostało wyjaśnione. Test nowych anten systemu "Echelon". A treść przekazu? Coś musieli nadać, widocznie osoba podejmująca decyzję miała takie poczucie humoru. Równie dobrze mogła to być kreskówka z kaczorem Donaldem.
Przez moje głośniki w kompie czasami też słyszę kierowców.
Cytat:
Przez moje głośniki w kompie czasami też słyszę kierowców.
A ja ruskich slysze, tzn. ruskie radio...
Idę coś zjeść bo zgłodniałem od tego filmiku jakoś
zawsze jak jest mowa o kosmitach, którzy mają jakieś majestatyczne imiona i należą do jakichś galaktycznych dowództw to wiadomo, że to jest fejk jak skurwysyn... i jeszcze gościu ma piękny angielski akcent
czy jest tutaj jakis ekspert zeby strwierdzic autentycznosc tego filmu?
Ten film to bujda, kiedyś czytałem o tym. To żadni kosmici tylko pewna grupa ludzi "włamywała się" i nadawała coś takiego. Nie zdarzyło się to raz. Żadni obcy.
Zawsze to samo: Tylko jeśli otworzysz swój umysł to dotrze do ciebie prawda. Innymi słowy najpierw podłechtanie czyjegoś toku myślenia, a jak już się zaduma na temat swojego umysłu to można mu każdą pierdołę wkręcić jako prawdę.
Tomaszu napisał/a:
Ten film to bujda, kiedyś czytałem o tym. To żadni kosmici tylko pewna grupa ludzi "włamywała się" i nadawała coś takiego. Nie zdarzyło się to raz. Żadni obcy.
podobno oni mieli zabezpieczenia ze jakie kolwiek metody włamania wyłączały zaraz nadawanie
To byl rok 1977 w tamtych czasach bardziej ogarnieci inzynierowie elektronicy byli w stanie sie "wlamac" i nadac swoj sygnal.
Zaufaj mi, jestem inzynierem.
Zaufaj mi, jestem inzynierem.
Fejk ja stąd na ksieżyc !
Oglądałem do: "Era wodnika"... Tylko debile sądzą że układ gwiazd (i to taki układ który tak wygląda tylko z naszego punktu) ma jakieś znaczenie. A posługuje się tym terminem jakiś galaktyczny coś tam !
ŚMIECHU WARTE ! Tyle w tym prawdy co w religiach i numerologi i astrologii. Fejk jak chuj ! Dziękuję i dobranoc
Oglądałem do: "Era wodnika"... Tylko debile sądzą że układ gwiazd (i to taki układ który tak wygląda tylko z naszego punktu) ma jakieś znaczenie. A posługuje się tym terminem jakiś galaktyczny coś tam !
ŚMIECHU WARTE ! Tyle w tym prawdy co w religiach i numerologi i astrologii. Fejk jak chuj ! Dziękuję i dobranoc
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów