Mnie nie przekonali...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Mnie nie przekonali...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I teraz się zastanawiam, czy zgłosić duplikat, bo na pewno ostatecznie wzięli drugą pokrywkę.
Chuj z pokrywką, fajna prowadząca.
jeszcze nikt złotego szpadla nie wkleił?
swoją drogą oni w swoim kraju prowadzą telezakupy na żywo?
tylko polacy potrafili skopiować ich pomysł, nie prowadząc tych programów na żywo, ale recytować formułki "zadzwoń w ciągu pięciu minut...!"
swoją drogą oni w swoim kraju prowadzą telezakupy na żywo?
tylko polacy potrafili skopiować ich pomysł, nie prowadząc tych programów na żywo, ale recytować formułki "zadzwoń w ciągu pięciu minut...!"
niezła obciągara musi być z tej suki pewnie pały poleruje seryjnie
Hehe. Spojrzałem tylko, że jakaś kobieta jest na filmiku to tylko hyc w komentarze z myślą "na pewno już banda stulejek się zebrała", nie myliłem się
Szanuje. Stulejki trzeba cisnąć.
Miles87 napisał/a:
@ANALizator
skąd ta frustracja? Konkurencje wyczułeś ?
Szanuje. Stulejki trzeba cisnąć.
Ramie mi nie trzeba słodzić ja tu byłem bogiem zanim się bongman urodził a już umarł.
@up, Co się stało z Bongmanem, nie żyje, jak to?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów