📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dodający video jest idiotą, gdyby użył mózgu i miał elementarne pojęcie o języku angielskim, dowiedziałby się że to akcja Amnesty Internetional przeciw handlowaniu bronią. Czy tak kurwa ciężko dotrwać do końca i przeczytać napisy?
haha ci dwaj panowie z filmików napewno maja konto na sadistic.pl
TsenAng napisał/a:
Dodający video jest idiotą, gdyby użył mózgu i miał elementarne pojęcie o języku angielskim, dowiedziałby się że to akcja Amnesty Internetional przeciw handlowaniu bronią. Czy tak kurwa ciężko dotrwać do końca i przeczytać napisy?
Bo przecież wszyscy uwierzyli, że na serio sprzedają broń maszynową w telezakupach
TsenAng napisał/a:
Kurwa to dlatego nie mogłem się dodzwonić dzięki co ja bym bez ciebie zrobił. Dzięki ci homo chłopcze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów