18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:38
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 18 minut temu
Temat o cyganach.
g................r • 2011-11-28, 11:40
Kompilacja ukazująca mentalność cyganów.

Czy Wy też podzielacie zdanie, że w 1939 żył pan, który wiedziałby dokładnie co z nimi zrobić?
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tigerqaz 2011-11-28, 17:36
a te na końcu to co niby zajebały?
Zgłoś
Z................z 2011-11-28, 17:42 1
artis1990 napisał/a:

Ale tu pokurwione towarzystwo jest na tym portalu. Jeden patriota co Polaków z małej litery pisze, drugi mówi, że nie jest rasistą, a jest za tępieniem tych śmieci. Ja pierdole, pozdrawiam hipokrytów! Ja śnię o białej Europie, a że w dzisiejszych czasach nie ma szans na kogoś takiego jak Hitler, to my jako narody Europejskie musimy się z pierdolić! Pozdrawiam przeciwników Hitlera, gdyby nie on, pewnie co drugi tu zakurwiał by z pejsami po ulicach. (nie mówie, że jest dobry, bo był przeogromnym skurwysynem, który Polsce wyrządził wielką krzywdę, ale dobrego też narobił)

Nie ma to jak huranacjonaliści i kindernaziole.
Zgłoś
okanslig 2011-11-28, 18:02 2
Nie wiem jak mozna porownywac cygana do zyda. Gdyby nie zydzi to pewnie nawet internetu by nie bylo. To smietanka intelektualna swiata, pogodz sie z tym. A ze ruchaja caly swiat, coz, tez bym ruchal na ich miejscu
Zgłoś
wlochaty86 2011-11-28, 18:16
pełna zgoda okanslig. żydzi to zaiste śmietanka intelektualna świata. wszak za czasów Kazimierza Wielkiego tylko oni mogli zajmować się lichwą, to oni mieli wkład w zakładanie i rozwój banków. popytaj dziadków jak to było za czasów II RP, gdzie każdy adwokat czy lekarz był żydem. obecnie mało kto ich lubi, ale wszak żyd żydowi nierówny.
Zgłoś
makasa20 2011-11-28, 20:30
Hitler pomylił żydów z cyganami !
Zgłoś
Suka_Blyat 2011-11-28, 21:00
Do wszystkich zainteresowanych.
Hitler nie był zły, on po prostu przegrał wojnę
Zgłoś
daf098 2011-11-28, 21:40
itemeczek napisał/a:

Nie slyszalem jeszcze o jakimś zajebistym cyganie. Jesli znasz jakis wybitnych naukowców, autorów, polityków albo przedstawicieli, to chetnie bym sie posmial

prosz... śmiej się

Sofia Vasilyevna Kovalevskaya
Tony Gatlif
Yul Brynner
Sir Charles Chaplin
Sir Michael Caine
Bob Hoskins
Pola Negri
Rita Hayworth
Django Reinhardt
Biréli Lagrene
Ayo
János Bihari
Roby Lakatos
Edyta Górniak
Michaj Burano
Elvis Presley
Steven Taylor
Engelbert Humperdinck
Schack August Steenberg Krogh
Juscelino Kubitschek de Oliveira
Washington Luís Pereira de Souza
Hristo Stoichkov
Eric Cantona
Andrea Pirlo
Rafael van der Vaart
Zlatan Ibrahimović
Siniša Mihajlović
Dejan Savicević
Gerhard "Gerd" Müller
Zgłoś
wlochaty86 2011-11-28, 21:48 1
zapomniałeś dodać Gypsy Kings
Zgłoś
petek12 2011-11-28, 22:01
Widać, ze technika czyszczenia sklepów z dziada pradziada wypracowana przez poprzednie pokolenia. Z jakim bananem na gębie się patrzy jak te pasożyty(nie wiem, czy to podchodzi pod rasizm, ale ciężko ich inaczej nazwać, pewnie moderator usunie ^^) bezwstydnie porządkują półki w sklepach
Zgłoś
e................7 2011-11-28, 22:40
Skoro cyganie mają się wstydzić za siebie że kradną jakieś pierdoły o wartości 20zł, to my powinniśmy się już dawno spalić. Ilu to polaków nie znam i ile takich było co takiego syfu narobili za granicą np w UK biorąc sprzęt elektroniczny i telefony w kredyt o łącznej wartości 20 000- 30 000zł i uciekali z tym do Polski. Na szczęście jakoś w 2008 roku zabezpieczyli się Anglicy przed cwanymi polaczkami robaczkami.
Jak posłuchacie sobie co tam testoviron gada to wyciągniecie z tego fakty.
Zgłoś
Kamm 2011-11-28, 23:12
Japierdole. Przyjeżdżają do naszego kraju, dostają mieszkania, biorą pieniądze z zasiłków. Oj nie ładnie qrwa. Niech spierdalają z taką wdzięcznością.
Zgłoś
TyTeżTereFere 2011-11-28, 23:35 2
Zaczyna sie trend na wybijanie cyganow, bardzo mi sie to podoba
Zgłoś
kozakmaly 2011-11-29, 0:01 2
Jakiej nacji nie nawidzisz najbardziej na swiecie i czemu sa to cyganie?
Zgłoś
D................i 2011-11-29, 0:36
kurwa hitler powinien skupic sie na nich a nie na zydach co za lajzy
Zgłoś
paczek1262 2011-11-29, 1:47
kurwa, nie dosc, ze sie wpierdalaja gdzie popadnie, bo wlasnego kraju nie maja, to jeszcze potrafia sie na ciebie wydrzeć
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem