Nigdy nie rozumiałem tych skurwieli i ich dwubiegunowości.
Jebać nazistę!
Nie wiem co trzeba mieć w głowie, żeby pracować dla Wybiórczej.
Kulturalnie prowokował, a gdy usłyszał odpowiedź że cyt. "umówimy się na osobne spotkanie". W cywilizowanym kraju dziennikarz gdyby był ogarnięty na poziomie zwykłego osiedlowego seby i miał faktycznie ochotę na wywiad zostawił by swoją wizytówkę -tak to działa. A ta prowokująca ciota z wyborczej dalej się pruje i atakuje. Nie popieram nazizmu ale, ale jestem za tym aby Polacy w Polsce mogli chodzić do urzędów i załatwiać tam swoje sprawy nie będąc zakrzykiwani przez jakiegoś chujogłowca z wyborczej -brzydzi mnie to że ten cwel ma się za dziennikarza.
Z dwojga złego wole takich skinów niż pedałów lgbt i naiwne przekupione lewactwo co zaprasza parchatych do Europy żeby sie asymilowali...
Z dwojga złego każda skrajność zasługuje na strzał w potylicę (jedyne zło tego rozwiązania to ślad węglowy prochu strzelniczego i ołowiana kula, która przy rozkładzie się zwłok w masowej mogile trafi do gleby).
Mam nadzieję że ktoś mu pozornie połamie nogi ręce i kręgosłup bo takie guwno nie powinno stawić stopy na polskiej ziemi nasyconą krwiom dzieci nastolatków charceży wojska polskiego a puzniej AK wieńce niech takich kretynów znajdzie intifadą e go połamią tak jak robią od lat .
A Ukraińcom czy innym brydasom co naszą krew przelewali pewnie byś pento ojebał.
Czerstwa kromka chleba ma więcej IQ niż tych dwóch łysych zjebów łącznie. Chuj w dupę naziolom i komuchom.
Z dwojga złego każda skrajność zasługuje na strzał w potylicę (jedyne zło tego rozwiązania to ślad węglowy prochu strzelniczego i ołowiana kula, która przy rozkładzie się zwłok w masowej mogile trafi do gleby).
Skoro nie możesz wszystkich poniżej i powyżej normy odjebać to przynajmniej traktuj ich tak samo.
A tutaj mamy silną kulturę opierdalania penta tym co nas nie szanują.
Co to za fikołek intelektualny? Myślałem że takie zjeby powymierały już.
Przecież na Sadolu ich pełno. Tu co drugi tęskni za Hitlerem bo mu się wydaje, że sam jest Aryjczykiem. Warto zajrzeć do Mein Kampf, tam można sobie poczytać, że Hitler gardził Słowianami tylko trochę mniej niż Żydami.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów