Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chcieli pewnie zarejestrować związek homoseksualny-analny-partnerski

Tępy pies z wyborczej, wiadomo gdyby do urzędu przypełzł żyd lub inny brudas to by ta ciota z wyborczej robiła to co potrafi najlepiej czyli lizała rowa do kości mówiąc że jest zajebiście dobrze spocony. Wyborcza to nie media tylko antypolskie sługusy.
A co ty masz do niego? Kulturalnie się pytał tylko. Taką ma pracę.
Ograniczenie pluralizmu politycznego
Zakazane jest istnienie partii politycznych i innych organizacji odwołujących się w swoich programach do totalitarnych metod i praktyk działania nazizmu, faszyzmu i komunizmu, a także tych, których program lub działalność zakłada lub dopuszcza nienawiść rasową i narodowościową, stosowanie przemocy w celu zdobycia władzy lub wpływu na politykę państwa albo przewiduje utajnienie struktur lub członkostwa.
Co na to polskie władze i służby porządkowe? GÓWNO. Nie wiedzą nawet że taki przepis istnieje...

co naziole mają do załatwienia w urzędzie?
Zasiłki dla Ukraińców, oba twory jarają się nazizmem
co naziole mają do załatwienia w urzędzie?
A ty co c🤬jolubie się przyp🤬alasz?

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Art. 13. Konst.
Ograniczenie pluralizmu politycznego
Zakazane jest istnienie partii politycznych i innych organizacji odwołujących się w swoich programach do totalitarnych metod i praktyk działania nazizmu, faszyzmu i komunizmu, a także tych, których program lub działalność zakłada lub dopuszcza nienawiść rasową i narodowościową, stosowanie przemocy w celu zdobycia władzy lub wpływu na politykę państwa albo przewiduje utajnienie struktur lub członkostwa.
Co na to polskie władze i służby porządkowe? GÓWNO. Nie wiedzą nawet że taki przepis istnieje...
K🤬a u władzy komuniści od końca komuny. Jakoś nie widziałem, żeby aresztowali Zandberga albo inne lewackie gówno, które otwarcie propaguje komunizm. Więc nie p🤬l.
Nie popieram nazioli. Ale wolność słowa to wolność słowa. Skoro lewaki mogą mówić o mordowaniu wszystkich rasistów to czemu oni nie mogą se myśleć co chcą?
Jeden c🤬j czy lewy czy prawy nazista. Wszyscy mają prawo do głosu. Może mówić że nie lubi czarnych, pedałów, czy muzułmanów. Dopóki nie dyskryminuje w pracy, nie obraża osobiście, nie bije itp to c🤬j mnie obchodzi co typ ma na myśli.
Nie przeszkadza ci pewnie jak zboczeńcy wmawiają małym dzieciom że c🤬j w dupie to naturalna rzecz.
WSZYSCY MAJĄ PRAWO DO SWOJEGO ZDANIA. A taka p🤬da jak ty nie potrafi tego uszanować
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie