📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Proszę o namiary na diagnostę, który podbił przegląd.
SmokPoracha napisał/a:
Proszę o namiary na diagnostę, który podbił przegląd.
Odkręca dwie śruby i na przeglądzie tylko dziura w plastiku. Ot wielkie mi mecyje.
Zajebisty pomysł , a ja cały czas woziłem w tym celu kostkę brukową a ta na zakrętach ciagle się zsuwała pod pedał hamulca . Patent z filmu dużo bezpieczniejszy.
M_A_X napisał/a:
Zajebisty pomysł , a ja cały czas woziłem w tym celu kostkę brukową a ta na zakrętach ciagle się zsuwała pod pedał hamulca . Patent z filmu dużo bezpieczniejszy.
Nie pedal hamulca tylko homoseksualiste hamulca. Bądźmy politycznie poprawni.
Jeśli jest głupie, ale działa, to nie jest głupie.
baronturbina napisał/a:
Nie pedal hamulca tylko homoseksualiste hamulca. Bądźmy politycznie poprawni.
Lepiej geja hamulca, a najlepiej gejulca.
"Kostka zsuwała mi się pod gejulca" - jak to brzmi zajebiście.
Ja kładłem z Żuku woreczek z piaskiem. On nie spada jak kostka, ale trudniej go zrzucić.
Kto zgadnie, jak działa spryskowacz przedniej szyby w Żuku z 1984 roku?
Kto zgadnie, jak działa spryskowacz przedniej szyby w Żuku z 1984 roku?
Wszyscy się wyśmiewają z Janusza, a może on kurwa nie ma prawej nogi.
Kiedyś było takie rozwiązanie jak "gaz ręczny". Polegało na tym samym co tutaj, tylko było fabrycznie zamontowane. Tanie dobre rozwiązanie w solówkach bodajże iveco, oprócz wygody zaletą była ekonomia używania. Tempomat pod górkę daje wachy jak szalony, żeby prędkość utrzymać, a z górki hamuje silnikiem. Przy niewielkich wzniesieniach gaz ręczny dużo lepszy jest dla portfela.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów