nawet gdy masz 'zielone'.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe po co wrócił?
donkapusta napisał/a:
Ciekawe po co wrócił?
Nieważne. Ważne, że po przejściu się nie biega (po barkach też nie, jak uczyła Phoebe z Przyjaciół).
SkoPio1 napisał/a:
Nieważne. Ważne, że po przejściu się nie biega (po barkach też nie, jak uczyła Phoebe z Przyjaciół).
Nie twierdzę, że ważne. Nie wnoszę o wagę czynu, tylko o powód "po co?".
jestem szczerze zszokowany, że motopizdencjusz nie uciekł.
Ba, on chyba wrócił do ofiary i nawet podjął próbę pionizacji - nieudaną, ale jednak.
Ba, on chyba wrócił do ofiary i nawet podjął próbę pionizacji - nieudaną, ale jednak.
donkapusta napisał/a:
Nie twierdzę, że ważne. Nie wnoszę o wagę czynu, tylko o powód "po co?".
Bo w swoim systemie wartości uznał, że to, co tam leżało, było więcej warte, niż jego życie.
SkoPio1 napisał/a:
Ważne, że po przejściu się nie biega (po barkach też nie, jak uczyła Phoebe z Przyjaciół).
podałeś przykład najbardziej pojebanej stylowo biegaczki z Central P(e)arku xD
SkoPio1 napisał/a:
Nie kompromituj się!Przede wszystkim się nie jeżdzi NA CZERWONYM,orle intelektu!😡
[ Dodano: 2024-06-03, 00:32 ]
donkapusta napisał/a:
Ciekawe po co wrócił?
Po to żeby ofiarę pionizować;czytaj:możliwe-dobić!
viking19 napisał/a:
podałeś przykład najbardziej pojebanej stylowo biegaczki z Central P(e)arku xD
Ale PO BARCE SIĘ NIE BIEGA!
[ Dodano 2024-06-03, 11:01 ]
Caanonierka napisał/a:
Nie kompromituj się!
Pokaż przepis, że trzeba biegać.
;>
Gdyby matoł nie biegał, to nie miałby wypadku.
I NIE, TO NIE JEST ZRZUCANIE WINY NA NIEGO, to jest stwierdzenie, że gdyby pilnował swego życia, to żyłby lepiej.
Cmentarze są pełne kretynów, którzy mieli pierwszeństwo, ale mieli też w dupie swoje życie.
A po przejściach się nie biega.
;>
Caanonierka napisał/a:
Nie kompromituj się!Przede wszystkim się nie jeżdzi NA CZERWONYM,orle intelektu!😡
Niby masz rację. Ale powiem Ci że ja jestem kierowcą, pieszym i pedalarzem.
Na przejeździe rowerowym zawsze wyhamuje i się rozglądnę mimo że mam pierwszeństwo, jako pieszy zawsze się upewnię przed przejściem i uważam na przejściu. A to wszystko chyba dzięki temu że posiadając prawo jazdy ma się świadomość że samochód w miejscu nie stanie, i choć to kierowca puszki przeważnie jest tym winnym to jednak ta druga strona pije później przez słomkę.
Czego pieszym nie wolno?
Pieszy nie może przechodzić przez jezdnię w miejscach o ograniczonej widoczności, na przykład w pobliżu zakrętów czy wierzchołków wzniesień, poza wyznaczonymi przejściami dla pieszych. Nie wolno także przebiegać przez jezdnię, wchodzić bezpośrednio przed nadjeżdżający pojazd, w tym również na przejściu dla pieszych, nie można też wychodzić na jezdnię na przykład zza autobusu. Dodatkowo zabrania pieszym, którzy wchodzą na jezdnię lub przekraczają ją (także na przejściu dla pieszych) korzystania m.in. ze smartfona w sposób utrudniający obserwowanie sytuacji na jezdni czy przejściu dla pieszych.
Nie wiem jakie przepisy obowiązują w kacapowie, ja przestrzegam przepisów obowiązujących w Polsce.
Pieszy nie może przechodzić przez jezdnię w miejscach o ograniczonej widoczności, na przykład w pobliżu zakrętów czy wierzchołków wzniesień, poza wyznaczonymi przejściami dla pieszych. Nie wolno także przebiegać przez jezdnię, wchodzić bezpośrednio przed nadjeżdżający pojazd, w tym również na przejściu dla pieszych, nie można też wychodzić na jezdnię na przykład zza autobusu. Dodatkowo zabrania pieszym, którzy wchodzą na jezdnię lub przekraczają ją (także na przejściu dla pieszych) korzystania m.in. ze smartfona w sposób utrudniający obserwowanie sytuacji na jezdni czy przejściu dla pieszych.
Nie wiem jakie przepisy obowiązują w kacapowie, ja przestrzegam przepisów obowiązujących w Polsce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów