📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Eeeee?
Co tu się odbronisławkomorowczyło?
Tak chciał się zabić i asekuracyjnie postanowił najpierw spaść pół piętra w razie jakby się rozmyślił?
Co tu się odbronisławkomorowczyło?
Tak chciał się zabić i asekuracyjnie postanowił najpierw spaść pół piętra w razie jakby się rozmyślił?
blok nieprzyjazny samobójcom,
powinny być jakieś wyznaczone miejsca dla nich i kamerki na stałe, abyśmy mogli sobie pooglądać i ocenić,
bo
kijowo owinąć się po drodze w firanki sąsiadki, wkurwiona nawet na pogrzeb nie przyjdzie
powinny być jakieś wyznaczone miejsca dla nich i kamerki na stałe, abyśmy mogli sobie pooglądać i ocenić,
bo
kijowo owinąć się po drodze w firanki sąsiadki, wkurwiona nawet na pogrzeb nie przyjdzie
widać, że kobieta, nawet skacząc z budynku na chwilę zgubiła drogę...
krzyks napisał/a:
Ten lot...
krzyks napisał/a:
...nie przebiegał bez zakłóceń
Wiesz co? Wiesz CO?! Zaspojlerowałeś mi przebieg całej akcji, przez co czułem mniejszą satysfakcję z oglądania
Liczę na przeprosiny!
TB303 napisał/a:
Wiesz co? Wiesz CO?! Zaspojlerowałeś mi przebieg całej akcji, przez co czułem mniejszą satysfakcję z oglądania
Liczę na przeprosiny!
Fakt, trochę nie w moim stylu aż tak precyzyjny opis
W kadrze jest też kobieta(?) w czarnym prześcieradle. Tam, to normalne Ich psychika działa tak:
Urodziłem/am się - super
Ale przejebane dzieciństwo
Wszystko wina innych państw
Zaraz popełnie samobójstwo, albo się wysadzę HA HA HA.......
O kurwa nie przemyś....... BUM/KABUM/JEB Z DACHU/JEB INNYCH Z KAŁACHA itd...........
Ścierwo....... Ścierwo i nic więcej.
Gdyby można było u nas kupować broń i amunicję jak w usa, to na sadisticku, byłaby konkurencja "odjebać dziada".
Każdy użytkownik oceniałby, kto trafił lepiej
Urodziłem/am się - super
Ale przejebane dzieciństwo
Wszystko wina innych państw
Zaraz popełnie samobójstwo, albo się wysadzę HA HA HA.......
O kurwa nie przemyś....... BUM/KABUM/JEB Z DACHU/JEB INNYCH Z KAŁACHA itd...........
Ścierwo....... Ścierwo i nic więcej.
Gdyby można było u nas kupować broń i amunicję jak w usa, to na sadisticku, byłaby konkurencja "odjebać dziada".
Każdy użytkownik oceniałby, kto trafił lepiej
krzyks napisał/a:
...Podobno kobieta...
Może feministka walcząca o równe prawa Niby potrafi to samo co facet, ale jednak spierdoli Nawet zabić się nie potrafi jak trzeba...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów