18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
mygyry 2021-07-30, 22:06 15
Stoją i patrzą, ja to bym raczej wypierdalał...
Zgłoś
petru23 2021-07-30, 22:30 3
mygyry napisał/a:

Stoją i patrzą, ja to bym raczej wypierdalał...

No to chyba nikt nie musi Ci zatem mówić, co powinieneś teraz zrobić...
Zgłoś
cuurniprime 2021-07-30, 22:37 25
petru23 napisał/a:

No to chyba nikt nie musi Ci zatem mówić, co powinieneś teraz zrobić...

Zastosuj się do swojej rady i idź poszukaj mózgu. Zbocze się wali, osuwisko jak skurwysyn a ty ciśniesz z typa za prawidłowe myślenie.
Zgłoś
Budrys2000 2021-07-30, 22:56 2
To chyba po tych szczepionkach co to ludzie biero
Zgłoś
Umoralniacz 2021-07-30, 23:51 2
Budrys2000 napisał/a:

To chyba po tych szczepionkach co to ludzie biero

Gdzie Ty mózg kolego zostawiłeś?... Jesteś typowym małolatkiem Sebixem, polaczkiem z fają w gębie, kolejnym 500 plusem bez logicznego myślenia, któremu taka jak Ty młodzież odebrała logiczne myślenie? Ojjj, będzie jeszcze srogo płakać to Wasze idiotyczne pokolenie. Najbardziej martwię się o przyszłość mojego pokolenia, bo z Was żadnego pożytku nie ma, a do pracy dwie lewe ręce. Tylko idiotyczne docinki na forach, fb, youtube, idiotyczne filmiki i nic poza tym. A w głowie nawet robak zdycha z głodu...
Zgłoś
D................y 2021-07-31, 0:32 6
palo509 napisał/a:

Gdzie Ty mózg kolego zostawiłeś?... Jesteś typowym małolatkiem Sebixem, polaczkiem z fają w gębie, kolejnym 500 plusem bez logicznego myślenia, któremu taka jak Ty młodzież odebrała logiczne myślenie? Ojjj, będzie jeszcze srogo płakać to Wasze idiotyczne pokolenie. Najbardziej martwię się o przyszłość mojego pokolenia, bo z Was żadnego pożytku nie ma, a do pracy dwie lewe ręce. Tylko idiotyczne docinki na forach, fb, youtube, idiotyczne filmiki i nic poza tym. A w głowie nawet robak zdycha z głodu...

nie zesraj się
Zgłoś
Policeman 2021-07-31, 1:41 8
palo509 napisał/a:

Co ty pierdolisz pierdoło? Gość sobie napisał prześmiewczy komentarz, a ty srasz się, jakby ktoś ci wyjął w końcu korek analny i cały szlam wreszcie popłynął. 500 plus, seby, fajki, młodzież, pokolenie, bezrobocie. Widać masz jakieś życiowe kompleksy i gnieciesz to w sobie dając upust takim durnym komentarzom. Jeśli TAMTEN komentarz był taki sobie, to twój to już jest kompletna żenada.
Zgłoś
Budrys2000 2021-07-31, 8:30 1
palo509 napisał/a:

Dobra, dogadajmy się, 200 złotych i jako premia ten bezcenny argentyński kaktus!
Zgłoś
croyna 2021-07-31, 10:07 1
0:11 "Kuuuurła" XD
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2021-07-31, 12:31 1
W Indiach nawet góry zamiast ze skał są zrobione z gówna.
Zgłoś
Seszła 2021-07-31, 20:24 1
U nich nawet góry są z gówna
Zgłoś
Chujoslaw 2021-07-31, 22:40
Zbudowali drogę na górze z gówna i myśleli że jak ubiją mocno nogami to się nigdy nie zawali.
Zgłoś
mia 2021-08-01, 9:08
Ale mieli fuksa
Zgłoś
batiz 2021-08-01, 15:15
U nas góry mają fundament skalny, a tam wszystko na gównie...

Majster Bieda
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów