Stoją i patrzą, ja to bym raczej wypierdalał...
No to chyba nikt nie musi Ci zatem mówić, co powinieneś teraz zrobić...
No to chyba nikt nie musi Ci zatem mówić, co powinieneś teraz zrobić...
Zastosuj się do swojej rady i idź poszukaj mózgu. Zbocze się wali, osuwisko jak skurwysyn a ty ciśniesz z typa za prawidłowe myślenie.
To chyba po tych szczepionkach co to ludzie biero
Gdzie Ty mózg kolego zostawiłeś?... Jesteś typowym małolatkiem Sebixem, polaczkiem z fają w gębie, kolejnym 500 plusem bez logicznego myślenia, któremu taka jak Ty młodzież odebrała logiczne myślenie? Ojjj, będzie jeszcze srogo płakać to Wasze idiotyczne pokolenie. Najbardziej martwię się o przyszłość mojego pokolenia, bo z Was żadnego pożytku nie ma, a do pracy dwie lewe ręce. Tylko idiotyczne docinki na forach, fb, youtube, idiotyczne filmiki i nic poza tym. A w głowie nawet robak zdycha z głodu...
Gdzie Ty mózg kolego zostawiłeś?... Jesteś typowym małolatkiem Sebixem, polaczkiem z fają w gębie, kolejnym 500 plusem bez logicznego myślenia, któremu taka jak Ty młodzież odebrała logiczne myślenie? Ojjj, będzie jeszcze srogo płakać to Wasze idiotyczne pokolenie. Najbardziej martwię się o przyszłość mojego pokolenia, bo z Was żadnego pożytku nie ma, a do pracy dwie lewe ręce. Tylko idiotyczne docinki na forach, fb, youtube, idiotyczne filmiki i nic poza tym. A w głowie nawet robak zdycha z głodu...
nie zesraj się
Co ty pierdolisz pierdoło? Gość sobie napisał prześmiewczy komentarz, a ty srasz się, jakby ktoś ci wyjął w końcu korek analny i cały szlam wreszcie popłynął. 500 plus, seby, fajki, młodzież, pokolenie, bezrobocie. Widać masz jakieś życiowe kompleksy i gnieciesz to w sobie dając upust takim durnym komentarzom. Jeśli TAMTEN komentarz był taki sobie, to twój to już jest kompletna żenada.
Dobra, dogadajmy się, 200 złotych i jako premia ten bezcenny argentyński kaktus!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów