📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak to w Chinach, bywa że i obiad się gryzie
niewychowane zwierzęta - gdyby były ludźmi, na pewno byłyby czarne
Co za pojebana akcja!
... czy się to komu podoba czy nie
Adae napisał/a:
Tak to jest jak sie uczy psa, ze nie moze gryzc kotow.
co Ty pierdolisz?
ps. zaatakować mniejszego, a potem dostać wpierdol od kota, ale chodząca pizda z tego psa
Kundle na smalec, a kot na skórkę.
Kot kurwa rządzi na kwadracie .... Nie ma takiego bicia bez jego wiedzy i pozwolenia
No proszę... Biały to i za czarnym się ujmie gdy dzieje się niesprawiedliwość.
Też miałem taką kotkę, spuszczała łomot wszystkim psom w okolicy, żaden nie wiedział gdzie i kiedy spadnie na niego 20 pazurów i ostre kły. Mam swój staw z karpiami, 430g miał najwiekszy złowiony, przyniesiony i triumfalnie zeżarty przez Mańkę na środku podwórka. 22 lata w idealnym zdrowiu, do domu wpadała tylko nachlać się mleka i czasami wysuszyć futro. Nigdy nie chorowala, dopóki żyła nie wiedziałem co to szczur w gospodarstwie. Poległa w boju z trzema foksterrierami, które potem przepadły w nieznanych okolicznościach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów