On już rozgryzł stan umysłu Rosji. Jeszcze trochę i rusek będzie się od niego uczył
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:32
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-24, 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Końcówka rozjebała
Ruskim to On może co najwyżej pięty lizać. No, ale jak już spadnie, to chętnie obejrzę to na hardzie
Poza fajnymi widokami nie było nic ciekawego. Widać że nie ma dużego doświadczenia ale jest odważny.
Ps. Passat w naturalnym środowisku wygrał .
Ps. Passat w naturalnym środowisku wygrał .
Czytam:
"On już rozgryzł stan umysłu Rosji. Jeszcze trochę i rusek będzie się od niego uczył"
I w tym momencie pojawia się myśl: "ciekawe ile musiał wypić". Oglądam cztery i pół minut i nic (poza Passeratti), żadnej wódki z ziemniaków, bimbru, jaka rosja. Już wolę tego koleszke co autostopem na Kołyme jedzie.
"On już rozgryzł stan umysłu Rosji. Jeszcze trochę i rusek będzie się od niego uczył"
I w tym momencie pojawia się myśl: "ciekawe ile musiał wypić". Oglądam cztery i pół minut i nic (poza Passeratti), żadnej wódki z ziemniaków, bimbru, jaka rosja. Już wolę tego koleszke co autostopem na Kołyme jedzie.
Z bogatego domu :/
1. GoPro nie jest za darmo.
2. Intro robione w propremiere które również nie jest tanie, a nawet jeśli pirat to trzeba mieć dobrego kompa aby ogarnął sam program.
Kurwa, a ja się bawiłem klockami i kopałem piłkę :/ Ból dupy
2. Intro robione w propremiere które również nie jest tanie, a nawet jeśli pirat to trzeba mieć dobrego kompa aby ogarnął sam program.
koło ruskich to on nawet nie stał hehe
MotoGdynia napisał/a:
Z bogatego domu :/
3. Passat nie jest tani, a nawet jak jest tani to paliwo nie jest tanie.
@botspam taki Passateratti to bardziej stan umysłu
A swoją drogą ciekawi mnie gdzie znajdują się te opuszczone budynki?? Ma ktoś jakiś namiar??
A swoją drogą ciekawi mnie gdzie znajdują się te opuszczone budynki?? Ma ktoś jakiś namiar??
Ejj no ale jak pierdolniesz z wieżowca z 12 piętra to też nagraj. Wrzuć na sadola
Dopadnie go zemsta dekarza i będzie HARD
Wam to wpierdalają, że nam bliżej do zachodu (USA), niż do Ruskich, a chuja prawda. Zresztą jak przychodzi co do czego to wódki się z Ruskim napijesz prędzej. Ot my Słowianie...
Brackibrat, Jest sporo stron związanych z urbexem i exploracją, ale zazwyczaj te publiczne miejscówki są zniszczone przez idiotów. Prawdziwi urbexowcy nie dzielą się publicznie adresami. Wymienia się takie informacje jedynie w zaufanym środowisku, aby właśnie ograniczyć dostęp kretynów, którzy niszczą. Wątpię by ktoś tutaj podał dokładny adres. Obstawiałbym raczej Dolny Śląsk, ale ciężko powiedzieć...
Często u tych ludzi zastanawia mnie to zaufanie do drabinek, ścian, dachów itd. Przecież to może się po prostu oderwać/ zawalić. Odwaga czy głupota?... :/
Często u tych ludzi zastanawia mnie to zaufanie do drabinek, ścian, dachów itd. Przecież to może się po prostu oderwać/ zawalić. Odwaga czy głupota?... :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów