Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Weźcie już dajcie spokój z tą Gersdorf pisowskie trolle
sam jestes trollem, motcykliscie to dla was balszakow jakas zmora, slepe kury nie moga sie upewnic ze ktos sie zbliza ? zawsze jakos ciezko w to lusterko leb wlozyc na 2 sekundy
Yyy co kurwa ?
Umiesz czytać po polsku? Koleś napisał żeby ludzie, nazwani przez autora tamtego postu trollami pisowskimi (taka partia polityczna w Polsce), dali spokój Gersdorf (ja tez możesz wygooglować. Zaczyna ci cos świtać?
Umiesz czytać po polsku? Koleś napisał żeby ludzie, nazwani przez autora tamtego postu trollami pisowskimi (taka partia polityczna w Polsce), dali spokój Gersdorf (ja tez możesz wygooglować. Zaczyna ci cos świtać?
Widzę z bystrością to u ciebie słabo. Widzisz tu bystrzaku jakakolwiek wzmiankę o kaczej rzeszy czy i tej babie ? Wy tam w tej krainie przepychania słońca tyczka gdzie psy kutasami wodę pija wszyscy upośledzeni jesteście czy tylko twój kocyk był ślizgi i wypadłeś ?
Widzę z bystrością to u ciebie słabo. Widzisz tu bystrzaku jakakolwiek wzmiankę o kaczej rzeszy czy i tej babie ? Wy tam w tej krainie przepychania słońca tyczka gdzie psy kutasami wodę pija wszyscy upośledzeni jesteście czy tylko twój kocyk był ślizgi i wypadłeś ?
Jaki był mój kocyk? „Ślizgi”? Analfabeto a za razem imbecylu czytaj ze zrozumieniem. Wyjaśniłem ci dosadnie co gość miał na myśli. Ale to nadal zbyt trudne dla ciebie. Idź jajeczka wcinać bo swieta, a tu nie pisz bo się ośmieszasz.
sam jestes trollem, motcykliscie to dla was balszakow jakas zmora, slepe kury nie moga sie upewnic ze ktos sie zbliza ? zawsze jakos ciezko w to lusterko leb wlozyc na 2 sekundy
Jak dla mnie, jadącego z przepisową prędkością zerknięcie w lusterko nie jest problemem. Natomiast jadący zbyt szybko debile na motopiździku są dla mnie nikim i niech zdychają sobie masowo pod kołami samochodów, na słupach, drzewach itp. Im mniej tego gówna motopizdowego, tym bezpieczniej na drodze.
Ojej, mamy dać spokój biednej kłamliwej śwince? Nic z tego. Jak nie widziała wraku motocykla przed maską swojego wozu to niech kupi większe BRYLE. Kastowa gnida.
Ojej, mamy dać spokój biednej kłamliwej śwince? Nic z tego. Jak nie widziała wraku motocykla przed maską swojego wozu to niech kupi większe BRYLE. Kastowa gnida.
A skąd. Tłumaczyłem tylko polskie zdanie jednemu imbecylowi. Za to że wymusili i spierdolili powinni kibl. Tyle.
Jak dla mnie, jadącego z przepisową prędkością zerknięcie w lusterko nie jest problemem. Natomiast jadący zbyt szybko debile na motopiździku są dla mnie nikim i niech zdychają sobie masowo pod kołami samochodów, na słupach, drzewach itp. Im mniej tego gówna motopizdowego, tym bezpieczniej na drodze.
Starczy żeby jeździli przepisowo, bo taki baran jak ma 200 na blacie nawet widząc go patrząc w lusterko, nie wiesz że za sekundę w ciebie zapierdoli.
amen.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów