18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:24
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fiksat 2022-04-17, 12:29 6
Weźcie już dajcie spokój z tą Gersdorf pisowskie trolle
Zgłoś
Hetman_Wielki 2022-04-17, 13:01 8
Fiksat napisał/a:

sam jestes trollem, motcykliscie to dla was balszakow jakas zmora, slepe kury nie moga sie upewnic ze ktos sie zbliza ? zawsze jakos ciezko w to lusterko leb wlozyc na 2 sekundy
Zgłoś
baronturbina 2022-04-17, 13:53
I fak oto gość będzie główna gwiazda na wielka och. Tyle ze bez zmartwychwstania.
Zgłoś
snd.warszawa 2022-04-17, 14:10
Nowalijki czas zbierać.
Zgłoś
xXx5226 2022-04-17, 14:16 2
Fiksat napisał/a:

Yyy co kurwa ?
Zgłoś
baronturbina 2022-04-17, 14:55 1
xXx5226 napisał/a:

Yyy co kurwa ?

Umiesz czytać po polsku? Koleś napisał żeby ludzie, nazwani przez autora tamtego postu trollami pisowskimi (taka partia polityczna w Polsce), dali spokój Gersdorf (ja tez możesz wygooglować. Zaczyna ci cos świtać?
Zgłoś
xXx5226 2022-04-17, 15:21 1
baronturbina napisał/a:

Umiesz czytać po polsku? Koleś napisał żeby ludzie, nazwani przez autora tamtego postu trollami pisowskimi (taka partia polityczna w Polsce), dali spokój Gersdorf (ja tez możesz wygooglować. Zaczyna ci cos świtać?

Widzę z bystrością to u ciebie słabo. Widzisz tu bystrzaku jakakolwiek wzmiankę o kaczej rzeszy czy i tej babie ? Wy tam w tej krainie przepychania słońca tyczka gdzie psy kutasami wodę pija wszyscy upośledzeni jesteście czy tylko twój kocyk był ślizgi i wypadłeś ?
Zgłoś
baronturbina 2022-04-17, 15:50 1
xXx5226 napisał/a:

Widzę z bystrością to u ciebie słabo. Widzisz tu bystrzaku jakakolwiek wzmiankę o kaczej rzeszy czy i tej babie ? Wy tam w tej krainie przepychania słońca tyczka gdzie psy kutasami wodę pija wszyscy upośledzeni jesteście czy tylko twój kocyk był ślizgi i wypadłeś ?

Jaki był mój kocyk? „Ślizgi”? Analfabeto a za razem imbecylu czytaj ze zrozumieniem. Wyjaśniłem ci dosadnie co gość miał na myśli. Ale to nadal zbyt trudne dla ciebie. Idź jajeczka wcinać bo swieta, a tu nie pisz bo się ośmieszasz.
Zgłoś
Juzwa 2022-04-17, 16:11 22
Hetman_Wielki napisał/a:

sam jestes trollem, motcykliscie to dla was balszakow jakas zmora, slepe kury nie moga sie upewnic ze ktos sie zbliza ? zawsze jakos ciezko w to lusterko leb wlozyc na 2 sekundy

Jak dla mnie, jadącego z przepisową prędkością zerknięcie w lusterko nie jest problemem. Natomiast jadący zbyt szybko debile na motopiździku są dla mnie nikim i niech zdychają sobie masowo pod kołami samochodów, na słupach, drzewach itp. Im mniej tego gówna motopizdowego, tym bezpieczniej na drodze.
Zgłoś
luxpiotr 2022-04-17, 16:13 4
baronturbina napisał/a:

Ojej, mamy dać spokój biednej kłamliwej śwince? Nic z tego. Jak nie widziała wraku motocykla przed maską swojego wozu to niech kupi większe BRYLE. Kastowa gnida.
Zgłoś
baronturbina 2022-04-17, 16:36 1
luxpiotr napisał/a:

Ojej, mamy dać spokój biednej kłamliwej śwince? Nic z tego. Jak nie widziała wraku motocykla przed maską swojego wozu to niech kupi większe BRYLE. Kastowa gnida.

A skąd. Tłumaczyłem tylko polskie zdanie jednemu imbecylowi. Za to że wymusili i spierdolili powinni kibl. Tyle.

Juzwa napisał/a:

Jak dla mnie, jadącego z przepisową prędkością zerknięcie w lusterko nie jest problemem. Natomiast jadący zbyt szybko debile na motopiździku są dla mnie nikim i niech zdychają sobie masowo pod kołami samochodów, na słupach, drzewach itp. Im mniej tego gówna motopizdowego, tym bezpieczniej na drodze.

Starczy żeby jeździli przepisowo, bo taki baran jak ma 200 na blacie nawet widząc go patrząc w lusterko, nie wiesz że za sekundę w ciebie zapierdoli.
Zgłoś
Smutneoczydrobiu 2022-04-17, 17:22 7
Kolejna sprzeczka w komentach o gówno. Zamiast się cieszyć że motopizda się rozjebał.
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2022-04-17, 17:58 3
Juzwa napisał/a:

amen.
Zgłoś
Pawehan 2022-04-17, 19:09
Hetman_Wielki napisał/a:

Po co ? To przecież zajebista zabawa uprawianie warzyw.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem