📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Dla Jacusia zawsze będzie piwko! Jak nażar się grzybów to dopiero było! ^^
Dick pushups
Dick pushups
Piwo za bogów rocka i metalu czyli kolejno : Meat Loaf , Ronnie James Dio , David Grohl, Kayle Gass i Jack Black.
Japierdolę. Kto chciał, ten film obejrzał. Kto chciał, ten płyty przesłuchał, nawet kilka razy i zna na pamięć. Ale na chuj to tutaj wrzucasz?
Proponowałbym żeby wielce wściekły mod wypierdalający tematy po minucie do sucharów (mimo że jak nie dostanie 15 piw to sam tam trafi po kilku dniach) równie szybko zareagował i wypierdolił tego posta do tematu "czego słuchają sadyści".
Proponowałbym żeby wielce wściekły mod wypierdalający tematy po minucie do sucharów (mimo że jak nie dostanie 15 piw to sam tam trafi po kilku dniach) równie szybko zareagował i wypierdolił tego posta do tematu "czego słuchają sadyści".
To że TY to widziałeś i to że TY tego słuchałeś nie oznacza że inni nie mogę.
Sadistic jest dla WSZYSTKICH a nie tylko DLA CIEBIE.
Nie każdy widział cały film a kawałek jest świetny.
To że TY to widziałeś i to że TY tego słuchałeś nie oznacza że inni nie mogę.
Sadistic jest dla WSZYSTKICH a nie tylko DLA CIEBIE.
a ja powiem tak dobra skończ pierdolić batonie a i ps. co to za film ?
Starsze od internetu, ale piwo bo Tenacious D jest dobre
taka ciekawostka, niedawno płytę wydali, tutaj jeden singiel.
taka ciekawostka, niedawno płytę wydali, tutaj jeden singiel.
Głos Dio w drugim kawałku jest epicki. Muzyka tego człowieka jest nieśmiertelna.
Akurat wczoraj słuchałem te dwa kawałki o.0
Jack Black zajebisty koleś, piwko leci!
Ja tam ani się nie śmieję, ani nie unoszę gniewem. Ja po prostu oddaję mu pokłon i biję BRAWO!
Film zajebisty a "Kickapoo" miażdży. W tym roku grali nawet na Rock Am Ring
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów