📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jak popatrzył na swoją i na jej koszulkę jak miał bluzę zapiętą?
"Jadę sobie miejskim, wsiadam do autobusu" coś się tutaj chuj pląta w zeznaniach
Chujoweeeeeee jak 150 nawet Louis C.K. miał swoją adaptację tego kawału...
,,Spojrzałem się na jej klatkę piersiową,bo to normalne, co facet robi i zauważyłem, że ma koszulkę, tą samą co ja, identyczną"
No to po chłopsku:
1. Facet nie gapi się na klatkę piersiową, tylko na cycki!
2. Facet nie wyczaiłby podobieństwa koszulek (gapisz się na koszulę czy na cycki, nawet jak są pod tą koszulką, to się na nie gapisz i próbujesz je sobie wyobrazić)
3. Jak pasowały na omawianą parę te same koszulki to:
a) narrator to wychudzony schab i laska go zlała ciepłym moczem.
b) ,,laska" to niezły pocisk i uznała, że w parze z narratorem, może zostać odebrana za skład amunicji.
No i tak na koniec, co to za tekst, ,,fajna koszulka". Szybciej zadziałało by hasło, ,,fajną masz pierdziawkę"
No to po chłopsku:
1. Facet nie gapi się na klatkę piersiową, tylko na cycki!
2. Facet nie wyczaiłby podobieństwa koszulek (gapisz się na koszulę czy na cycki, nawet jak są pod tą koszulką, to się na nie gapisz i próbujesz je sobie wyobrazić)
3. Jak pasowały na omawianą parę te same koszulki to:
a) narrator to wychudzony schab i laska go zlała ciepłym moczem.
b) ,,laska" to niezły pocisk i uznała, że w parze z narratorem, może zostać odebrana za skład amunicji.
No i tak na koniec, co to za tekst, ,,fajna koszulka". Szybciej zadziałało by hasło, ,,fajną masz pierdziawkę"
Mam cię kurwa! Żart oryginalnie pochodzi od komika Louis CK, tutaj tylko został lekko przerobiony.
youtube.com/watch?v=QqRDCH5I3Io
Tu oryginał
youtube.com/watch?v=QqRDCH5I3Io
Tu oryginał
Nie ma to jak wbijać sobie odpalenia filmików ( bo z tego co pamiętam to dość ważne na YT) nazywając swoją " prześmiewcza" serie filmików nazwą popularnego serialu o nazwie "The Big Bang Theory" w tłumaczeniu na polski " Teoria Wielkiego Podrywu".
Gratuluję oryginalności i poczucia " HUMORU"...
Dno.
Gratuluję oryginalności i poczucia " HUMORU"...
Dno.
No oryginalna historia w chuj... Nie wiedziałem że w ogóle da się ją tak zjebanie opowiedzieć :/
co to za piosenka na końcu?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów