Czy można osiągnąć jeszcze wyższy poziom spierdolenia umysłowego?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
oprocz aplikacji, jest tez warunek braku mozgu na uzywanie tego gowna. naprawde. przeczytacjcie maly druczek.
No cóż niech politycy wymyślą jeszcze więcej zajebistych przywilejów dla pieszych i rowerzystów które wyłączają instynkt samozachowawczy .
Polityczne tłumoki doprowadziły do tego że gdy teraz pieszy przechodzi to nie rozgląda się na boki.
Polityczne tłumoki doprowadziły do tego że gdy teraz pieszy przechodzi to nie rozgląda się na boki.
Za ich krzywdę zawsze zimne piwko.
Przecież emeryci i użytkownicy hulajnóg mają pierwszeństwo na czerwonym.
OpenStreetMaps napisał/a:
No cóż niech politycy wymyślą jeszcze więcej zajebistych przywilejów dla pieszych i rowerzystów które wyłączają instynkt samozachowawczy .
Przecież to Rosja debilu. Chyba że tam są twoi politycy i tam głosujesz.
Ale będzie miała przejebane na chacie
Spieszyła się żeby staremu obiad ugotować
A tu chuj
Stary się wkurwi i wyrucha ja w kakao
Spieszyła się żeby staremu obiad ugotować
A tu chuj
Stary się wkurwi i wyrucha ja w kakao
Cel osiągnięty
Takich filmików będzie coraz więcej.
Aby wypożyczyć i jeździć hulajnogą po mieście nie jest wymagana znajomość jakichkolwiek przepisów drogowych, no bo po co...
Aby wypożyczyć i jeździć hulajnogą po mieście nie jest wymagana znajomość jakichkolwiek przepisów drogowych, no bo po co...
Wczoraj jechałem samochodem przez moje miasteczko. pełno tam przejść dla pieszych i szła se taka głupia cipa miała nos w telefonie nawet nie podniosła ryja z nad ekranu żeby się rozejrzeć tylko bez zatrzymania władowała się na ulicę. A jako że jechałem starszym gratem ( "seiczento") nie ma w nim abs-ów i co więcej tylne koła przy mocniejszym hamowaniu całkowicicie blokuje. Zatem zatrzymując się głupiej cipie delikatnie skręciłem przednie koła żeby trochę rzuciło tyłem i po heblach prędkość może 30km była bezpieczna odległość ale ten pisk kół i niespodziewany widok auta od razu zdziałał cuda. Nagle przyspieszyła i jeszcze tam coś ryj piłowała ale miałem to gdzieś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów