Czy można osiągnąć jeszcze wyższy poziom sp🤬olenia umysłowego?
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
oprocz aplikacji, jest tez warunek braku mozgu na uzywanie tego gowna. naprawde. przeczytacjcie maly druczek.
No cóż niech politycy wymyślą jeszcze więcej zajebistych przywilejów dla pieszych i rowerzystów które wyłączają instynkt samozachowawczy .
Polityczne tłumoki doprowadziły do tego że gdy teraz pieszy przechodzi to nie rozgląda się na boki.
Za ich krzywdę zawsze zimne piwko.
Przecież emeryci i użytkownicy hulajnóg mają pierwszeństwo na czerwonym.
OpenStreetMaps napisał/a:
No cóż niech politycy wymyślą jeszcze więcej zajebistych przywilejów dla pieszych i rowerzystów które wyłączają instynkt samozachowawczy .
Polityczne tłumoki doprowadziły do tego że gdy teraz pieszy przechodzi to nie rozgląda się na boki.
Przecież to Rosja debilu. Chyba że tam są twoi politycy i tam głosujesz.
Ale będzie miała przej🤬e na chacie
Spieszyła się żeby staremu obiad ugotować
A tu c🤬j
Stary się wk🤬i i wyr🤬a ja w kakao
Chyba ostatnie oczym pomyślała to oj🤬ie gały
Takich filmików będzie coraz więcej.
Aby wypożyczyć i jeździć hulajnogą po mieście nie jest wymagana znajomość jakichkolwiek przepisów drogowych, no bo po co...
Ładna piosenka pod koniec. Tydydymtym
Wczoraj jechałem samochodem przez moje miasteczko. pełno tam przejść dla pieszych i szła se taka głupia c🤬a miała nos w telefonie nawet nie podniosła ryja z nad ekranu żeby się rozejrzeć tylko bez zatrzymania władowała się na ulicę. A jako że jechałem starszym gratem ( "seiczento") nie ma w nim abs-ów i co więcej tylne koła przy mocniejszym hamowaniu całkowicicie blokuje. Zatem zatrzymując się głupiej cipie delikatnie skręciłem przednie koła żeby trochę rzuciło tyłem i po heblach prędkość może 30km była bezpieczna odległość ale ten pisk kół i niespodziewany widok auta od razu zdziałał cuda. Nagle przyspieszyła i jeszcze tam coś ryj piłowała ale miałem to gdzieś.