Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
On chyba był do zjedzenia, nie do srania. To żółtki. Dla nich pies to przysmak, a nie domowy przytulasek do lizania pysków nieruchanych dziuniek. To raczej jakaś hodowla na tyłach restauracji.
Psy jada się tylko w niektórych rejonach Chin, a nie w całej Azji. W Europie mięso z psa też było gdzieniegdzie popularne, np. w Szwajcarii jedzono pasztet z psa na boże narodzenie.
Psy jada się tylko w niektórych rejonach Chin, a nie w całej Azji. W Europie mięso z psa też było gdzieniegdzie popularne, np. w Szwajcarii jedzono pasztet z psa na boże narodzenie.
W Polsce pozyskiwano sadło z psa w celach leczniczych.
W Polsce pozyskiwano sadło z psa w celach leczniczych.
Tylko z dużych psów, w zastępstwie sadła borsuczego
Ale wyjebka tych skośnookich humanoidów to bardzo ciekawa sprawa.
Jednego mniej do srania po trawnikach!!!
Śmieszne, mam nadzieje ze go nie odratowali
Dobrze mu tak. Szkoda że film bez dźwięku i pod sam koniec go nie ściągnęli tak by przeżył i został warzywem lub konał przez godzinę
życzę wam śmiecie żebyście zdechli w męczarniach
A kot siedzi na krześle bez ruchu obok w podobny sposób uwiązany i się nie rusza
kot nie ma kołnieża, zasłaniającego widoczność
Jest różnica pomiędzy ssaniem chińskiego dzyndzla a stwierdzeniem oczywistego faktu. Nie jestem żadnym sinofilem, nie oglądam mangi, anime, nie jara mnie chińska historia, sztuka, czy osiągnięcia. Wystarczy mieć rozum i widzieć, co się wokół ciebie dzieje. Chińczycy stali się montownią świata zalewając go tanimi rzeczami. Z kolei Japończycy i Koreańczycy zalali świat elektroniką i samochodami. Nie zrobili tego Polacy, czy kacapy, a Azjaci własnie. Nawet Amerykanom się tego nie udało, bo ich motoryzacja jest marginesem w Europie, podobnie jak elektronika. Tym się udało tylko broń wyeksportować na cały świat. Widać to miedzy innymi po cenach i popycie na japońskie / koreańskie samochody, a amerykańskie. Zaraz po niemieckich najchętniej kupowane są japończycy / koreańce. Toyoty z resztą powoli tracą na wartości. Nikt nie chce amerykańskich samochodów, popyt na nie jest niewielki ze względu na nikłą ilość ASO / warsztatów naprawiających samochody zza wielkiej wody oraz na chujową jakość wykończenia wnętrz. Już Skoda Fabia, czy Dacia Duster będzie lepiej wykończona w środku, niż każdy inny Chrysler, Cadillac, czy amerykański Ford.
Mapa swoje, cyferki swoje.
Pokaż te chińskie technologie, te wojsko i naukowców. Chuja mają, kłamią w PKB per capita, bieda, brak perspektyw i edukacji. Stali się montownia świata i nadal nią są, montujac technologie z zachodu.
Azjaci bez pomyślunku?
Kolego tylko że oni są tępi umysłowo i emocjonalnie, to hula tylko dlatego że całe społeczeństwo zapierdala w halal na produkcji mając nad sobą bata komunistycznego rządu, jakiś mały procent odpowiada za 'pomyślunek' reszta to siła przerobowa. Nie wspominając już o tym większość gospodarek Azjii w tym Chiny stoją na białych wykształconych expatach lub ich pomysłach już o konsumentach nie wspominając.
Jednego mniej do srania po trawnikach!!!
Też uważam że gówna na chodniku, trawniku to jest aktualnie plaga...
Sam mam dwa psy które łącznie srają średnio kilo na dzień ale po nich sprzątam... Tak schodzę do poziomu zbieracza gówna i elegancko zbieram do czarnego woreczka wszystko co zrzucą jednocześnie badając konsystencję i wyrzucam do kosza...
Także nie miej pretensji do stających na chodnikach/trawnikach psów a do ich tępych durnych właścicieli, którzy udają że nie widzą albo że jak mały to nie trzeba...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów