📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
radziu wreszcie zmądrzał i zaczął mądre rzeczy pisać, piwa chłopu nie można odmówić
Spokojnie, będzie na zupę
Chyba ci się żółci z czarnymi pomieszali. Poza tym Azjaci nie mają czegoś takiego jak empatia bo u nich nie istnieje kult jednostki jak na zachodzie więc takie zwierzę tymbardziej nie wzbudzi u nich żadnej reakcji
szocior napisał/a:
Jednego mniej do srania po trawnikach!!!
Żeby Ciebie pedale było o jednego mniej do oddychania, byłoby lepiej na świecie
szocior napisał/a:
Jednego mniej do srania po trawnikach!!!
Psem zawsze sra właściciel. Jeżeli widzisz obsrany chodnik to nie psa należy wieszać ale chuja lub cipę której się nie chce schylić i nie przeszkadza że pod własnym domem już się nie da przejść.
Nagranie może robić jednocześnie za zadanie na spostrzegawczość pod tytułem znajdź trzy koty
1. Za wisielcem
2. Przed czerwonym wiatrakiem
3. Na środkowej półce w szafce koło wisielca.
Edit: Na półce jednak pchlarz.
1. Za wisielcem
2. Przed czerwonym wiatrakiem
3. Na środkowej półce w szafce koło wisielca.
Edit: Na półce jednak pchlarz.
Zapomnieli o wdechach
pierdoleni kretyni
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
Prawda zabolała polaczka który żyje w kraju który nie ma kurwa nice?!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów