📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
"hit the gas" a debil posłuchał ja pierdole, w polsce takie rzeczy nie mają miejsca.
tłoki doznały szoku, panewki zawału a olej się zważył
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
tłoki doznały szoku, panewki zawału a olej się zważył
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
czy ja wiem czy to V8? małe jakieś a poza tym ni się nie stało. żeby rozjebać silnik który nie jest w aucie z wys 0,5 metra to trzeba go chyba do zgniatarki wrzucić
No ludzie często zapominają o sile bezwładności, niestety. Widziałem kiedyś dwóch speców co załadowali pod sklepem budowlanym około 5 litrów białej farby i kilka płyt OSB, w ogóle ich nie wiążąc. Przy pierwszym przyspieszeniu płyty poleciały i rozjebały farbe po całej pace. No trochę żeśmy z bratem zjebali
Essent napisał/a:
A co temu v8 miałoby sie stać ? Spadło z wysokości okolo pół metra i co? Cylindry się potłukły czy ki huj
Wygięta/pęknięta miska olejowa (zależy czy stalowa czy aluminiowa) i wygięty smok olejowy. Możliwe też, że wystarczy go wyczyścić z piachu i montować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów